Datorită firmelor care şi-au mutat sediul la Poiana Câmpina, bugetul comunei a crescut cu 700.000 lei

Categorie: Administratie publica 23 septembrie 2013

Alin Moldoveanu Datorită firmelor care şi au mutat sediul la Poiana Câmpina, bugetul comunei a crescut cu 700.000 leiConvingerea mai multor agenţi economici de a-şi muta sediul social la Poiana Câmpina a reprezentat o soluţie foarte bună pentru creşterea veniturilor la bugetul local. În general, aceste firme aveau doar puncte de lucru la Poiana. Mutându-şi aici sediile, societăţile respective şi-au plătit taxele şi impozitele la bugetul comunei, ceea ce a reprezentat, în acest an, o suplimentare a veniturilor cu aproximativ 700.000 lei, adică 7 miliarde de lei vechi. “Peste 60 de societăţi comerciale private au acum sediul social la Poiana Câmpina, ceea ce a contat şi contează enorm pentru veniturile localităţii. Eu cred că 7 miliarde lei vechi este o sumă importantă pentru localitate şi noi am decis să o direcţionăm spre investiţii în infrastructură”, ne-a declarat primarul comunei, Alin Moldoveanu.
Relaţia administraţiei locale cu agenţii economici este bună. Se colaborează permanent şi se poate vorbi despre un adevărat parteneriat. La această situaţie a contribuit şi decizia de a se acorda unele facilităţi societăţilor comerciale, având în vedere criza economică prelungită care şi-a pus amprenta din plin asupra mediului de afaceri. Poate cea mai importantă măsură a fost aceea de reducere cu 10% a taxelor şi impozitelor pentru agenţii economici, pentru că, după cum afirma primarul Alin Moldoveanu, firmele au oricum foarte multe probleme, iar interesul administraţiei locale nu a fost acela de a împovăra şi mai mult aceste societăţi, ci de a le sprijini şi încuraja în aşa fel încât să-şi poată plăti taxele şi impozitele.

3 comentarii to “Datorită firmelor care şi-au mutat sediul la Poiana Câmpina, bugetul comunei a crescut cu 700.000 lei”


 1. elvis arghir spune:

  BRAVO !

  RăspundeRăspunde
 2. Tatulici Ion spune:

  Aici trebuie sesizata Curtea de Conturi…pentru inceput…

  RăspundeRăspunde
 3. Tudor spune:

  Ideea e buna, am mai auzit de asa ceva si prin alte parti; se practica totul e sa ai cu cine discuta; si la Cimpina s*ar putea aplica treaba asta daca ar avea cine sa se implice si sa aiba putere de convingere; mai ales ca la Cimpina avem mai multe de oferit unor firme. Si la Breaza ar trebui aplicata masura si ar veni multi bani la bugetul orasului.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF