Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul “Nunta de aur”

Categorie: Eveniment 30 septembrie 2013

Nunta de aur 0 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aurBalul “Nunta de aur” – ediţia a II-a a avut loc sâmbătă seara, la Casa Tineretului din Câmpina şi a reunit 40 de cupluri care, în 2013, au împlinit 50 de ani de căsnicie. Atmosfera este destul de greu de redat în cuvinte. Atât de multă emoţie şi atâta frumuseţe sufletească la un loc rar ţi-e dat să întâlneşti. Vorbim despre o generaţie deosebită, “generaţia care a construit Câmpina şi în faţa căreia ne plecăm cu respect şi multă dragoste”, după cum afirma primarul Horia Tiseanu. 40 de cupluri frumoase, cu o ţinută aparte, oameni cu sufletul mereu tânăr şi care iată, de 50 de ani formează o familie.
Balul “Nunta de aur” a fost organizat de Primărie şi Consiliul Local Câmpina, iar fiecare cuplu sărbătorit a primit flori şi daruri simbolice din partea administraţiei locale, administraţie reprezentată la acest eveniment de primarul Horia Tiseanu, administratorul public al municipiului – Remus Bădulescu şi consilierii locali Marian Dulă, Viorel Bondoc, Daniel Ioniţă, Daniel Telegescu şi Florin Frăţilă.
Nunta de aur 1 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur Nunta de aur 3 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur Nunta de aur 2 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur Nunta de aur 4 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur Nunta de aur 5 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur Nunta de aur 7 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur Nunta de aur 6 Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul Nunta de aur

2 comentarii to “Multă emoţie şi multă frumuseţe sufletească la Balul “Nunta de aur””


 1. Rapold spune:

  O initiativa laudabila ce incepe sa devina traditie si asta este foarte bine!

  RăspundeRăspunde
 2. Ing. Popescu V. spune:

  Felicitari domnilor si doamnelor! Este o realizare sa implinesti 50 de ani de casatorie, cum este o realizare in zilele acestea sa si traiesti pana la 50 de ani. Salut pe cei de la PDL, PNL si PPDD de a veni la aceasta festivitate, dar dau o “palma” celor de la PSD, care nu au fost. De ce domnilor de la PSD nu ne-ati onorat cu prezenta?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF