Poliţiştii locali au depistat cum dispar PET-urile din europubelele din Câmpina

Categorie: Social 20 septembrie 2013

Caz PET uri Poliţiştii locali au depistat cum dispar PET urile din europubelele din CâmpinaMunicipiul Câmpina plăteşte sume importante la Fondul de Mediu pentru că nu reuşeşte să se încadreze în normele Uniunii Europene privind colectarea selectivă a deşeurilor. Una dintre cauzele pentru care localitatea a fost sancţionată vizează tocmai cantitatea foarte mică de deşeuri colectate selectiv în containerele speciale. După ce că nu reuşim să implementăm acest tip de colectare în toată Câmpina, acolo unde europubelele există, deşeurile dispar din acestea. Cum e posibil aşa ceva? Ei bine, iată că la Câmpina este posibil şi ne referim în special la furtul PET-urilor din containerele pentru colectarea selectivă. Acest lucru se întâmplă de câteva luni bune şi nimeni nu-şi putea explica modul în care dispar PET-urile. Acum, lucrurile s-au mai clarificat. Zilele trecute, după o perioadă mai lungă de supraveghere, poliţiştii locali câmpineni au descoperit cum se fură din europubelele amplasate de operatorul de salubritate în mai multe zone din municipiu. Şi nici măcar nu e prea complicat. Cu o cheie specială, artizanală, cu care se desface containerul, se iau PET-urile, iar apoi se încuie la loc. La containerele din spatele blocului de la CEC, pe Strada Toma Ionescu, poliţiştii locali au depistat unul dintre autorii acestui mod de operare. Este vorba despre Mihaela Corig, din Bistriţa, care locuieşte fără forme legale în Câmpina. Femeia avea o cheie artizanală cu care desfăcea containerele de unde sustrăgea PET-urile. Numai în ziua respectivă, femeia furase astfel peste 10 kg de PET-uri, pe care le valorifica la centrele din localitate.
În acest caz, poliţiştii locali au înaintat documentaţia aferentă Poliţiei Municipale, care are competenţa să cerceteze astfel de fapte, femeia fiind cercetată acum pentru furt calificat.

3 comentarii to “Poliţiştii locali au depistat cum dispar PET-urile din europubelele din Câmpina”


 1. CRISTINA spune:

  ASTA ERA MAREA PROBLEMA,CE AU MAI DESCOPERIT OAMENII ASTIA!!!!!!?CHIAR NU STIATI CA ASA SE PROCEDEAZA?!!!!.POLITISTII ASTIA LOCALI NU-SI JUSTIFICA TREABA.SUNT NISTE HAHALERE FARA STUDII ,BAGATI PE PILE ,POLITIC.SA AUD CA AU DESCOPERIT CINE FURA DIN BANII PUBLICI,NU CINE A LUAT 5 PETURI SA NU MOARA DE FOAME.LE-AU LUAT DIN PUBELE NU DIN CASELE OAMENILOR,HOTII POATE II PRINDEM NOI CETATENII, CA POLITIA LOCALA DOARME SUNT OCUPATI CU CEI CARE MOR DE FOAME.RUSINE ,RUSINE ,RUSINE.

  RăspundeRăspunde
 2. cristi spune:

  daca asta e o problema inseamna ca sunteti dusi rau de tot

  RăspundeRăspunde
 3. Uniti Salvam spune:

  Asta e un fel de frectie la picior de lemn.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF