Reguli noi pentru firmele care “sparg” străzile şi trotuarele din Poiana Câmpina

Categorie: Administratie publica 17 septembrie 2013

Retele Poiana Reguli noi pentru firmele care sparg străzile şi trotuarele din Poiana CâmpinaPrimăria Poiana Câmpina a eliberat societăţii Distrigaz autorizaţie de execuţie pentru schimbarea integrală a conductelor de gaze din mai multe zone ale localităţii. Este vorba despre străzile Proviţei, Sterieşti, Măgurii, Tulburii, Bisericii şi Uzinei, unde periodic apăreau probleme la conductele foarte vechi şi uzate. De mai multe ori pe lună se impunea câte o intervenţie a echipajelor de la Distrigaz pentru remedierea avariilor de la conducte, ceea ce a dus la “spargerea” străzilor în zeci de locuri. Până la urmă, Distrigaz va schimba în totalitate conductele de pe străzile menţionate, iar la finalizarea lucrărilor va trebui să lase strada aşa cum a găsit-o. La propunerea primarului Alin Moldoveanu, Consiliul Local Poiana Câmpina a aprobat un regulament privind condiţiile de acces şi intervenţie pe domeniul public pentru furnizorii de servicii.
“După ce s-a terminat lucrarea, carosabilul trebuie refăcut şi nu oricum, ci cu covor asfaltic. În cazul trotuarelor, la fel, trebuie asfaltate dacă aşa erau înainte sau pavate, dacă sunt cu pavele. Dacă nu, atunci aplicăm amenzi. Nu sunt adeptul sancţionării unor firme, dar nici nu mai putem lăsa lucrurile aşa. Regulamentul este foarte clar pentru utilizatorii de reţele care intervin pe domeniul public şi am decis să adoptăm un astfel de regulament pentru că noi am asfaltat străzile şi de prea multe ori ne-am trezit cu ele sparte şi apoi reparate superficial”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Regulamentul este valabil pentru toţi utilizatorii de reţele şi le-a fost transmis acestora imediat după aprobare.

un comentariu to “Reguli noi pentru firmele care “sparg” străzile şi trotuarele din Poiana Câmpina”


 1. vlad spune:

  Problema e ca firmele care repara (plombeaza) acele sapaturi in asfalt o fac de mantuiala…adica nu mai respecta grosimea de asfalt turnata initial se pune un strat de vreo 10 cm de beton dupa care se pune cam 5 cm de asfalt(binenteles dupa ce groapa a fost umpluta cu pietris) iar acea plomba in decurs de citeva luni trebuie refacuta,asta insamna niste bani cheltuiti de pomana de la buget.Chiar primaria nu vede asemenea anomalii ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF