CJAS a suplimentat sumele alocate Spitalului Municipal Câmpina pentru oncologie şi servicii medicale

Categorie: Administratie publica 8 octombrie 2013

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a majorat bugetul spitalului câmpinean, suplimentând sumele alocate pentru finanţarea programelor naţionale şi furnizarea de servicii medicale. Astfel, în ceea ce priveşte programele naţionale de sănătate, Spitalul Municipal a primit încă 250.000 lei pentru plata medicamentelor destinate bolnavilor de cancer, iar pentru servicii medicale – încă 930.680 lei.

„Suma alocată iniţial pentru medicamentele de ocologie a fost mai mică şi, practic, am ajuns în imposibilitatea de a achita aceste medicamente către furnizori. Mă refer la Programul Naţional de Oncologie, care este finanţat de Casa de Sănătate şi care este destinat pacienţilor cu cancer. Suma a fost suplimentată şi astfel plata medicamentelor a fost prioritară. Referitor la a doua suplimentare, cea pentru servicii medicale, prin contractul iniţial cu Casa de Asigurări ni s-au alocat puţin peste 14,7 milioane lei, iar acum am primit încă 930.680 lei”, ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu. La ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, consilierii au aprobat rectificarea bugetului spitalului, lucru impus de suplimentarea sumelor alocate de CJAS.

2 comentarii to “CJAS a suplimentat sumele alocate Spitalului Municipal Câmpina pentru oncologie şi servicii medicale”


 1. Cristina Mihai spune:

  Unde se duc acesti bani?Spitalul municipal Campina este o groapa fara fund…Daca esti internat asistentele te anunta sec:nu avem perfuzoare,
  nu avem medicamente,pentru CT nu sunt fonduri.Spitalul arata mizerabil.
  La internare pe sectie,asistenta sefa te ia la cantarit…nu al greutatii,si al posibilitatilor materiale…Infirmierele tipa de dimineata,pana seara,si-ti schimba lenjeria daca le dai 5 lei.Una mi-a spus suparata,ca a facut hepatita,de la schimbat plosca cu urina…La sectia chirurgie este o asistenta,care nu iese din cabinet pe timpul noptii,sa supravegheze bolnavii…Am salariu mic,mi-a spus doamna…Doctorii nu misca un deget daca nu se cotizeaza cu plicul,si indruma astfel de cazuri spre alte spitale…Sunt multe de spus,asa ca atentie,scapa cine poate…

  RăspundeRăspunde
 2. Tatulici Ion spune:

  Spitalul municipal nu are aparatura necesara pentru efectuarea endoscopiei.Aceasta investigatie medicala se executa la policlinica Medi’s de catre doctorii Tiu si Tifigiu.Imaginati-va ca aveti o urgenta noapte,care necesita efectuarea unei astfel de investigatii.Chiar si ziua este o problema pentru ca bolnavul este indrumat catre Medi’s,sa se programeze,sa plateasca investigatia medicala.Eu cred ca s-ar putea cumpara de acesti bani si aparatura necesara pentru efectuarea endoscopiilor in cadrul spitalului Campina.Multi bani aruncati aiurea la acest spital,care arata mizerabil.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF