Copiii din Poiana Câmpina, în excursie la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului din Bucureşti

Categorie: Administratie publica 4 octombrie 2013

Excursie copii Poiana 1 Copiii din Poiana Câmpina, în excursie la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului din BucureştiElevii Şcolii Gimnaziale „Învăţător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina, însoţiţi de cadre didactice, au plecat astăzi la Bucureşti, într-o excursie oferită lor de primarul comunei, Alin Moldoveanu, cu sprijinul unor sponsori privaţi. Mulţi dintre copii erau foarte emoţionaţi, mai ales că unii dintre ei nu au fost plecaţi niciodată mai departe de… Câmpina. La Bucureşti, copiii merg la Palatul Parlamentului, Muzeul Satului şi Muzeul Antipa. În total, au plecat spre Capitală 200 de persoane din Poiana – 170 elevi şi 30 cadre didactice şi însoţitori. „Mi se pare normal ca elevii din Poiana să viziteze Bucureştiul, mai ales că suntem destul de aproape de Capitală. Împreună cu conducerea şcolii am ales trei obiective importante pe care copiii să le viziteze şi cred că vor fi încântaţi de Palatul Parlamentului şi cele două muzee. Până la urmă, această excursie reprezintă tot un fel de educaţie. Îmi doresc să le mai putem oferi copiilor astfel de excursii şi nu doar în Capitală”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Excursie copii Poiana 3 Copiii din Poiana Câmpina, în excursie la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului din Bucureşti Excursie copii Poiana 2 Copiii din Poiana Câmpina, în excursie la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului din Bucureşti Excursie copii Poiana 4 Copiii din Poiana Câmpina, în excursie la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului din Bucureşti

un comentariu to “Copiii din Poiana Câmpina, în excursie la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului din Bucureşti”


 1. jeny spune:

  FELICITARI! . Emotionant ca exista oameni care se gandesc si la copiii care sunt lipsiti si de placerea de a manca o prajitura dar la o excursie in afara municipiului !!! D-ul Alin Moldoveanu poate fi un exemplu ptr.multi primari din Romania.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF