Administratie publica

Noul parc de la Poiana Câmpina va fi gata în această lună

Parc nou Poiana 9Programate să înceapă în acest an şi să fie terminate în primăvara lui 2014, lucrările la noul parc din Poiana Câmpina s-au desfăşurat mai repede decât se estimase iniţial. Şi asta datorită unei mobilizări generale – administraţie locală, firme private, cetăţeni. S-a muncit intens, vremea a fost bună, astfel că parcul este aproape gata. Vă reamintim că acest nou parc este situat pe partea dreaptă a drumului spre gară, între stadion şi staţia CFR. Primele intervenţii au avut loc în a doua jumătate a lunii septembrie, când au fost tăiaţi cei 32 de arbori de pe amplasamentul respectiv. Apoi, în locul lor au fost plantaţi peste 250 de copaci din diferite specii şi mai multe răsaduri de flori. Sâmbătă, 19 octombrie, zeci de persoane din comună (angajaţi ai Primăriei, elevii clasei a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” şi beneficiarii ajutorului social), împreună cu 30 de voluntari de la Petrom au lucrat ore bune la amenajarea parcului, au plantat copaci şi flori, iar în perioada imediat următoare vor avea loc lucrările finale, astfel încât parcul să poată fi inaugurat până la sfârşitul acestei luni. În centrul parcului se află un postament pe care va fi amplasat un monument donat comunei din partea unei companii private.
„În luna septembrie, când am avut întâlnirea cu reprezentanţii mai multor societăţi comerciale şi le-am cerut sprijin pentru realizarea acestui parc, nu m-am gandit că vom reuşi să-l terminăm atât de repede, oricât de optimist aş fi fost. Reacţia şi implicarea tuturor au depăşit orice aşteptare. Alături de Primăria Poiana au venit mai multe firme private, dar şi numeroşi cetăţeni din localitate şi le mulţumesc tuturor din suflet. Mai avem câteva lucruri de făcut şi o să vedeţi ce parc frumos vom avea, fără să cheltuim bani de la bugetul local!”, a declarat primarul comunei, Alin Moldoveanu.
Parc nou Poiana 7
Parc nou Poiana 3 Parc nou Poiana 2 Parc nou Poiana 1 Parc nou Poiana 8 Parc nou Poiana 6 Parc nou Poiana 5 Parc nou Poiana 4

 

1 Comment

  1. Lenesu' says:

    Dincolo de pozele putin cam neverosimile, cu primarul care da la lopata, pe bune ca Alin Moldoveanu a facut in Poiana ce nu au facut altii in 10 mandate! Eu l-as tine in primarie pana la pensie, sa fiu in locul Poienarilor, indiferent de la ce partid politic ar veni! Si nu zic ca Alin nu ar da la lopata, dar, ca primar, banuiesc ca are si altele mai bune de facut! Bravo!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *