Administratie publica

Taxele şi impozitele pentru 2014 rămân neschimbate, conform proiectului pe care Primăria Câmpina îl supune dezbaterii publice

Primăria Câmpina a finalizat proiectul privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru 2014, proiect care, până la 27 noiembrie 2013, este supus dezbaterii publice, pentru ca apoi să poată fi aprobat de Consiliul Local. Conform acestui proiect, la Câmpina, taxele şi impozitele locale pentru 2014 nu vor fi majorate, ci rămân la nivelul celor din acest an. De asemenea, potrivit primarului Horia Tiseanu, se vor menţine facilităţile fiscale acordate unor categorii ale populaţiei.
Astfel, persoanele fizice care plătesc integral impozitul pentru casă, teren şi maşină până la 31 martie 2014, beneficiază de o bonificaţie de 10%. Cetăţenii de onoare ai municipiului sunt scutiţi de la plata impozitului pe clădirea de domiciliu şi terenul aferent acesteia, scutire valabilă şi în cazul câmpinenilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Ca o noutate faţă de anii precedenţi, scutirea se menţine şi dacă unul dintre soţi a decedat, pentru cota ce revine soţului/soţiei în viaţă.

Toţi cei interesaţi pot studia proiectul privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru 2014 la sediul Direcţiei Economice, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni sau pe site-ul Primăriei Câmpina.

3 Comments

  1. Lenesu' says:

    Da’ ce vad eu aicea?!?! Pupacii lu’ tatutu nu si-au luat alicea?!?! Adica nu a zis nimeni ca bravo tovarase primar, ca aia de la USL vroiau sa creasca si matale ai scazut si alte chestii de-astea?!?! Au obosit, saracii! Tin minte ca atunci cand a venit vorba de cresterea taxelor si impozitelor locale, toti pupacii au injurat si huiduit USL-ul. Acu’ nu mai zice niminea nimic?!?! 😀 Daca tot nu injurati USL=ul, macar o lauda micuta pentru domn primar?!?! NImic?!?! Dezamagitor! PDL-ii nu mai sunt in forma!

  2. Ing. Popescu V. says:

    Aveti cumva vreun complex din punct de vedere politic? Da, il apreciez pe domnul Tiseanu ca nu mareste taxele, dar obiectiv privind, la Campina au fost marite acum 3 ani, deci nu-si are rostul, chiar daca a crescut inflatia. Referitor la USL, tin minte ca la inceputul anului Ponta zicea ca cine nu mareste impozitele cu 16%, ADIO bani de la guvern. Trageti dvs. concluzia.

  3. Lenesu' says:

    Sunt foarte complexat politic!!!! Aveti dreptate, domnu’ ing. Sunt profund frustrat de faptul ca imi doresc sa traiesc intr-o tara civilizata, unde valorile sunt apreciate si unde nu sunt agresat de o gramada de politruci si trucuri politice de doi bani, menite sa imi ingreuneze viata de zi cu zi, mie si multor romani, dar, mai grav, menite sa imi insulte inteligenta, sa imi agreseze putinul respect de sine! Chiar n-am nimic personal cu nici un primar si recunosc deschis ca sunt pro USL, dar sunt total impotriva magariilor si exagerarilor. Imi cer scuze pentru ca am devenit putintel cam serios! Promit sa nu se intample chiar des! 😀

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *