Cozi interminabile la ridicarea alimentelor de la UE

Categorie: Administratie publica 13 noiembrie 2013

Ajutoare UE 1 Cozi interminabile la ridicarea alimentelor de la UENiciodată în Câmpina nu a fost aşa o nebunie la distribuirea produselor alimentare provenind din stocurile de intervenţie ale Uniunii Europene. De câteva zile, la fosta cantină din incinta Căminului Petrol, agitaţia este maximă, iar cozile – mai ceva ca pe vremuri. Şi asta în condiţiile în care administraţia locală a întocmit un grafic de distribuire a alimentelor şi i-a anunţat pe beneficiari când le vine rândul, când trebuie să se prezinte pentru a-şi ridica produsele de la UE. Numai că, mulţi dintre ei nu au respectat acest grafic, unii nu au avut răbdare, alţii au întârziat şi astfel s-a dat peste cap toată organizarea.
Ajutoare UE 2 Cozi interminabile la ridicarea alimentelor de la UE
S-au format cozi nu doar la ridicarea produselor, ci şi la intrarea sau ieşirea în/din parcare, deoarece mulţi beneficiari au venit cu maşinile personale sau cu taxiul şi au vrut să le lase cât mai aproape de intrarea în fosta cantină.
Vă reamintim că, la nivelul municipiului Câmpina, de alimentele de la UE beneficiază 2.948  persoane, dintre care 692 pensionari, 600 şomeri, 294 persoane care primesc venitul minim garantat şi 1.362 persoane cu handicap. Există produse alimentare pentru toată lumea, lucru comunicat, de altfel, şi beneficiarilor. Cu alte cuvinte, nu se pune problema să rămână cineva fără alimentele de la UE.
Ajutoare UE 3 Cozi interminabile la ridicarea alimentelor de la UE

5 comentarii to “Cozi interminabile la ridicarea alimentelor de la UE”


 1. Adina Bratu spune:

  Asa multe persoane cu handicap avem in Campina si asa putini someri??? Sigur nu e o greseala?

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Nu, nu este nici o greseala. Este vorba doar despre somerii aflati in plata, cei din evidentele autoritatilor. Iar persoane cu handicap sunt multe, adulti si copii, tipuri diferite de handicap, grad diferit.

  RăspundeRăspunde
 3. Lenesu' spune:

  Problema nu e chiar asa de simpla, dragii mosului! cand vine vorba de asa ceva, sincer, imi cam dispare cheful de gluma! Oamenii nu sunt doar cifre, iar realitatile nu sunt statistici. Dincolo de cei cativa someri, pensionari, sau mai stiu eu ce categorie enumerata mai sus, avem de-aface cu multe, foarte multe persoane FARA NICI UN VENIT, persoane care nu au nici dupa ce bea apa si, daca vrem sa fim sinceri, trebuie sa vorbim aici se de cele cateva mii de campineni, care traiesc din salariulminim peeconomie, care traiesc din cei 600 de lei lunar! Credeti ca e mare diferenta intre un pensionar si oamenii astia?!?! Asta e efectul crizei economice mondiale, pe de o parte, ca vreau sa fiu corect, sa nu pun totul in carca unei administratii publice care a condus Campina , in ultimii 10 ani, cu o totala LIPSA DE PERSPECTIVA SI DE STRATEGIE in ceea ce priveste dezvoltarea mediului de afaceri si a investitiilor in municipiu!

  RăspundeRăspunde
 4. Ing. Popescu V. spune:

  Fata de ce a fost la Ploiesti, la Campina a fost raiul pe pamant, metaforic vorbind. Ar trebui si sa apreciem munca unor oameni..

  RăspundeRăspunde
 5. A.G spune:

  Poate conducatorii orasului inteleg ceva din asta si redirectioneaza banii alocati spectacolului de revelion in alta parte, adica la cei ce nu vor avea nimic pe masa.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF