Administratie publica

Iată-i pe cei 30 de elevi câmpineni, care primesc bursă de performanţă în anul şcolar 2013-2014

Bursieri 1Comisia de acordare a burselor de performanţă, constituită la nivelul Consiliului Local Câmpina, a analizat propunerile făcute de conducerile liceelor din municipiu şi dosarele elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură şi disciplină. Ulterior, comisia i-a nominalizat pe cei 30 de elevi care vor primi bursă de performaţă în acest an şcolar. Vi-i prezentăm şi noi în continuare cu precizarea că aceşti elevi au fost felicitaţi de Consiliul Local (în cadrul şedinţei de ieri) şi au primit diplome de excelenţă din partea administraţiei publice, acestea fiindu-le înmânate de primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Ion Dragomir şi preşedintele de şedinţă – consilierul Horaţiu Zăgan. Bursieri 2

Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”
BARA MIRUNA – MARA
VĂCARU RALUCA – IOANA
STOIAN RUXANDRA
DULAMĂ FLORENTINA – LAVINIA
PÎRTOACĂ GEORGE – SEBASTIAN
MARCU DIANA – MALVINIA
SORESCU ANDREI
IATAN SERGIU
BITAY ROBERT
GALL MIHNEA

Colegiul Tehnic „Constantin Istrati”
SANDU OANA – ALEXANDRA
POPA LOREDANA
UNGURU ANA – MARIA
ENE ELENA

Colegiul Tehnic Forestier
ANGHEL RUXANDRA – ELENA
COSTIANU MARILENA
BĂJENARU ŞTEFANIA
MANOLE IOANINA – ELIZA
BÂLGĂ ELENA – LARISA
SECAN SABINA – IOANA

Liceul Tehnologic Energetic
GHEORGHE LARISA – IULIANA
PETCU ADRIAN
ŢIŢEI ALEXANDRU – CĂTĂLIN
CRISTEA FLORENTINA – ANDREEA
POENARU TEODORA
BOHÂLŢEA LARISA – GABRIELA
BURGHELEA ROXANA ANA – MARIA
BALTĂ ROXANA – NICOLETA
PREDA MIHAI
GROŞESCU TEODORA

Beneficiarii burselor de performanţă sunt elevi în clasa a XII-a, au rezultate foarte bune la învăţătură şi nota maximă la purtare. Bursa de performanţă este în cuantum de 200 lei pe lună, banii pentru acordarea acestei burse fiind alocaţi de la bugetul local. La Câmpina, bursele de performanţă se acordă din anul şcolar 2010-2011, prin decizie a Consiliului Local. În acelaşi timp, de la bugetul local se acordă şi alte tipuri de bursă, aşa cum s-a stabilit în 2011, printr-un Ordin al ministrului Educaţiei: bursa de merit (100 lei/lună), bursa de studiu (70 lei/lună) şi bursa socială (50 lei/lună).
Bursieri 4 Bursieri 5Bursieri 3

4 Comments

  1. Marian Dula says:

    FELICITARI!
    Nu numai ca sunt performanti la invatatura (inclusiv participanti la olimpiade scolare), dar sunt si frumosi. Trebuie sa recunoasteti!

  2. Ank says:

    Domnul primar ar trebui sa se ocupe si de decontarea banilor pe abonamente. Nu e normal sa nu ne primim banii de atata timp.Cat despre beneficiarii acesor burse, ii felicit din tot sufletul, acestia vor fi probabil oameni de top.Toate cele bune!

  3. Cristina Mihai says:

    Sincere felicitari.Avem tineri minunati,pacat ca societatea romanesca le ofera atat de putine sanse de reusita…

  4. Ing. Popescu V. says:

    Felicitari acestor tineri pentru reusite si spor mai departe in continuarea studiilor! PS: „Ank”, nu domnul primar se ocupa de decontarea banilor, ci Comisia de Cultura, prin presedintele Florin Fratila.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *