Toamna – văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA

Categorie: Social 10 noiembrie 2013

Atelier Irma 1 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMACopiii de la Atelierul de Pictură “Irma” din Câmpina au fost, ieri, în centrul atenţiei. Au avut prima lor expoziţie – “Culorile toamnei” şi, astfel, toţi cei care iubesc pictura şi au dorit să le fie alături micilor artişti le-au putut admira lucrările. Expoziţia a avut loc la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina, acolo unde se află şi Atelierul de pictură “Irma”. Alături de copii s-au aflat părinţii şi bunicii lor, prietenii, iar din partea administraţiei locale au participat consilierii locali Marian Dulă, Daniel Telegescu şi Viorel Bondoc, primii doi fiind membri ai Comisiei de Cultură a Consiliului Local.

Atelier Irma 2 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA Atelier Irma 6 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA Atelier Irma 7 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA Atelier Irma 5 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA

Atelierul “Irma” a fot înfiinţat în urmă cu trei ani de profesorul Irma Mărgăriţoiu, absolventă a Universităţii de Artă Bucureşti, iar principalul scop a fost acela de a descoperi şi promova copii talentaţi din Câmpina şi împrejurimi. Cursurile din cadrul Atelierului “Irma” le stimulează celor mici bucuria de a colora, de a desena, de a picta, le dezvoltă simţul cromatic şi chiar imaginaţia. Cei mici pictează pe aproape orice: hârtie, cartoane, casete, tot felul de alte materiale. Meritau să aibă propria expoziţie pentru ca lucrările lor să poată fi văzute, apreciate şi premiate.
“Această expoziţie reprezintă activitatea copiilor de la Atelierul de pictură. Eu am pus mult accent pe creativitate, deoarece creativitatea îi ajută să găsească soluţii, să se autodefinească, să aprecieze corect realitatea. În viaţa de zi cu zi şi mai ales în viaţa unui copil este nevoie de culoare, armonie, echilibru şi răbdare. Sunt recunoscătoare celor care ne-au fost alături la această expoziţie şi care cred în talentul acestor copii”, ne-a declarat Irma Mărgăriţoiu.
Toţi copiii care doresc să descopere tainele picturii pot veni la Atelierul “Irma”. După cum spuneam, acesta este deschis în incinta Şcolii “Al.I. Cuza” (fosta Generală 8), iar programul de lucru: miercuri (între orele 12.00-14.00) şi sâmbătă (între orele 11.00-13.00).
Atelier Irma 4 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA Atelier Irma 3 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA Atelier Irma 9 Toamna  văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA

4 comentarii to “Toamna – văzută de copiii de la Atelierul de pictură IRMA”


 1. Ing. Popescu V. spune:

  Bravo Irma! Felicitari!

  RăspundeRăspunde
 2. Irma spune:

  Multumesc.pentru aprecieri!

  RăspundeRăspunde
 3. felicitari irma in primul rand si copiilor au lucrat foatre frumos.

  RăspundeRăspunde
 4. Irma spune:

  Multumesc ,frumos

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF