Andreea are nevoie din nou de ajutorul nostru! Haideţi să-i arătăm ce poate face o comunitate unită pentru un copil extraordinar!

Categorie: Social 30 ianuarie 2014

Ioana Andreea Dumitran Andreea are nevoie din nou de ajutorul nostru! Haideţi să i arătăm ce poate face o comunitate unită pentru un copil extraordinar!În perioada 2009-2010 am plâns şi am râs alături de Andreea Dumitran. Într-un fel, a devenit parte din noi şi din familia multora dintre noi. Într-o societate debusolată, care nu mai scapă de tranziţie, Andreea a reuşit să ne unească şi să scoată tot ceea ce e mai bun în noi. Avea 8 ani când a fost diagnosticată cu “formaţiune tumorală infiltrativă bulbo-protuberenţială”, mai pe scurt – tumoare la cap. Atunci, printr-un efort incredibil, printr-o campanie fără precedent derulată de copiii voluntari de la Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu” şi printr-un spectacol minunat organizat la Casa Tineretului, s-a reuşit strângerea fondurilor necesare pentru ca Andreea să poată fi tratată la o clinică din Bonn – Germania. Noi toţi am reuşit asta pentru Andreea noastră! Iar Andreea a suportat cu bine teribilul tratament şi, după câteva luni, a revenit cu bine acasă. Acum, însă, tumoarea a recidivat. Medicii au descoperit asta la RMN-ul efectuat în octombrie 2013. Apoi, la un nou RMN, luna aceasta, s-a văzut cum nodulul tumoral continuă să crească. Părinţii au contactat imediat medicii din Germania (de la Mediclin Robert Janker Clinic din Bonn, acolo unde Andreea a făcut tratamentul) şi din Elveţia (Spitalul de Copii din Zurich), cu care oricum ţinuseră legătura permanent. Andreea are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală. Are 12 ani şi viaţa ei se măsoară din nou în bani. Este trist, dureros, revoltător, dar acesta este crudul adevăr. Andreea are nevoie de 90.000 de euro! Da, este o sumă mare, dar nu vă gândiţi la asta. Ştim că este greu, că toţi trecem printr-o perioadă dificilă, că sufletele multora dintre noi sunt, poate, teribil de încărcate. Însă vorbim de viaţa unui copil minunat, frumos şi talentat, un copil luptător şi pe care trebuie să-l ajutăm să iasă învingător. Am făcut asta o dată, am demonstrat că se poate, haideţi să o facem din nou, pentru Andreea Dumitran!

Conturi BCR Sucursala Câmpina

Titular cont: DUMITRAN GABRIEL (tatăl Andreei)

Cont lei :     RO46RNCB0208010023620001

Cont euro:   RO13RNCB0208010023620013

Date de contact:
Dumitran Gabriel – 0745.088.061, e-mail : gabi.dumitran@yahoo.com
Dumitran Daniela – 0752.288.996, e-mail : dana.dumitran@yahoo.com

Vă atasăm în continuare scrisoarea părinţilor Andreei, cu toate informaţiile necesare.
Scrisoare familia Dumitran

un comentariu to “Andreea are nevoie din nou de ajutorul nostru! Haideţi să-i arătăm ce poate face o comunitate unită pentru un copil extraordinar!”


 1. victor enescu spune:

  Firma Eliro a strans bani data trecuta pentru operatie si i-a emis Andreei abonament gratuit pemanent pentru a ajunge mai usor la scoala.Bravo Eliro! Urmati-le exemplul pentru a o ajuta pe Andreea!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF