Administratie publica

Câmpinenii de pe Strada Republicii, rugaţi să-şi parcheze maşinile în Parcarea Centrală, în această noapte. Este gratuit!

Parcare 1Autorităţile câmpinene fac apel la cetăţenii care locuiesc pe Strada Republicii să-şi parcheze maşinile, în această noapte, în Parcarea Centrală, din faţa Complexului Carrefour, astfel încât utilajele de deszăpezire să poată curăţa integral strada lor. Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă a stabilit ca pe Strada Republicii să se intervină, în noaptea care urmează, atât pentru curăţarea carosabilului şi trotuarelor, cât şi pentru încărcarea şi transportarea zăpezii din această zonă. La noapte, intrarea în parcarea din zona pieţii este liberă. Autorităţile dau asigurări că parcarea va fi curăţată complet, astfel încât să nu existe probleme pentru cei care-şi vor lăsa aici maşinile.
Ninsoare 2

3 Comments

  1. toma says:

    Bravo domnu’ primar!!!

  2. Radu D says:

    deci daca se vrea se pot gasi si solutii

  3. Natalia Enache says:

    Ne bucurăm ca aveti grija de zonele centrale,dar noi cei de pe Cuza ne sufocam de zăpada.Nu mai avem unde sa parcam mașinile.Sa vedem daca la impozite putem sa plătim si noi in același ritm in care suntem ajutati cu deszăpezirea.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *