Pentru deszăpezire, Primăria Câmpina a apelat şi la alte societăţi locale, pe lângă Floricon

Categorie: Administratie publica 27 ianuarie 2014

Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă s-a întrunit din nou, astăzi, la Primăria Câmpina, pentru a stabili noi măsuri de remediere a problemelor create ninsorile din ultimele zile. După cum menţionează în comunicatul remis de Primărie “se acţionează în continuare pentru îndepărtarea zăpezii de pe arterele principale, poduri, podeţe, pante şi zonele adiacente şcolilor şi spitalelor, pentru ca apoi să se intervină şi pe arterele secundare. Au fost aduse şi două utilaje de capacitate mică pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, iar muncitorii de la Atelierul de Reparaţii Străzi degajează zăpada din staţiile de autobuz şi din zona trecerilor de pietoni”.
Pentru deszăpezire, Primăria Câmpina a apelat şi la alte societăţi din municipiu: EdilConst, TBT Maf SRL şi Ascon, care vor interveni cu precădere pe Bulevardul Carol I, străzile Republicii, Eminescu şi Toma Ionescu, astfel încât Floricon să poată acţiona în cartiere.

“Facem în continuare apel către persoanele fizice şi către agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Campina să cureţe zăpada din faţa locuinţelor, sediilor şi magazinelor. Ne cerem scuze pentru disconfortul produs în aceste zile şi sperăm ca, în timp util, să rezolvăm toate problemele create de cantitatea mare de zăpadă”, se mai menţionează în comunicatul Primăriei Câmpina.

3 comentarii to “Pentru deszăpezire, Primăria Câmpina a apelat şi la alte societăţi locale, pe lângă Floricon”


 1. Georgica spune:

  Aloooo,Floricon in cartierul Milcov cand intrati cu dezapezirea ?

  RăspundeRăspunde
 2. oprea stefan spune:

  Am dezapezit strada Aleea Macului toti locatari strazi cu lopetilie ,problema pe care o avemeste ca nu mai exista loc de depozitare,rugamintea est sa trimiteti utilaja de evacuare ;Vola ,incarcator frontal cu cupa;daca va mai ninge nu mai avem solutie .Nu santem multumiti de servicile de dezapezire si nici decei care controleaza activitatea .Daca nu se vor lua masuri vom apela la autoritatile central la Di dragnea sau opera .Comunitatea strazi

  RăspundeRăspunde
 3. platitorul de taxe spune:

  Floriconul va incasa banii pentru deszapezire ,iar celelalte firme ce ajuta la deszapezire fac munca patriotica pentru primarie .
  Zona Autogara este un punct important de circulatie al municipiului , zona este un calvar pentru soferi, deoarece se inoata in zapada flescaita, nu au putut sa curete cu lama lasata jos!
  Administratorul Primariei proaspat scolit nu vede si acea zona?
  Continuati asa ca sunteti pe drumul bun!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF