Serviciul Pieţei Centrale şi-a luat freză de zăpadă pentru trotuare şi platformele comerciale

Categorie: Administratie publica 29 ianuarie 2014

Freza piata 2 Serviciul Pieţei Centrale şi a luat freză de zăpadă pentru trotuare şi platformele comercialePlatformele comerciale, trotuarele şi zonele adiacente pieţei au fost curăţate astăzi de zăpadă cu noua achiziţie a Serviciului Public de Administrare a Pieţei Centrale Câmpina. Este vorba despre o freză de mici dimensiuni, care funcţionează cu benzină şi cu care se poate interveni indiferent de grosimea stratului de zăpadă. Freza poate curăţa până la 2000 mc de zăpadă pe oră. A fost achiziţionată în urma unei selecţii de oferte şi a costat 2.558,75 lei cu tot cu TVA.
“Zona pieţei este importantă pentru localitate, aici vin mulţi oameni şi trebuia să găsim o soluţie pentru a se circula normal în special pe trotuare şi pe platformele comerciale. Cu lopata nu era tocmai eficient, noi nici nu avem prea mulţi angajaţi pe care să-i putem trimite la deszăpezire şi de aceea am achiziţionat această freză de zăpadă. Poate fi manevrată de o singură persoană căreia i-am făcut instructajul şi normele de protecţia muncii şi s-a apucat de treabă”, ne-a declarat directorul Pieţei Centrale, Marian Nistor.
Freza piata 1 Serviciul Pieţei Centrale şi a luat freză de zăpadă pentru trotuare şi platformele comerciale

5 comentarii to “Serviciul Pieţei Centrale şi-a luat freză de zăpadă pentru trotuare şi platformele comerciale”


 1. platitorul de taxe spune:

  Faceti cadou o astfel de freza si Floriconului.
  Acest tip de utilaj trebuie sa fie de marca precum bolizii d-lui Administrator Nistor,ce si le-a cumparat dintr- un biet salariu de bugetar.
  Poate la anul vrea si elicopter sa survoleze zona pietei.
  Preturile la produse comercializate in Piata Centrala Campina sunt cele mai mari din judet ,chiar si fata de Bucuresti.

  RăspundeRăspunde
 2. lulu spune:

  SINCERE FELICITARI Daca si primaria prin reprezentantul ei Horia Tiseanu propunea in locul cheltuielilor nejustificate cu actiuni ,,culturale” sa achizitioneze 2 freze alta fata avea azi orasul nostru

  RăspundeRăspunde
 3. Maria Zanfir spune:

  Cum face cineva si ceva bun in orasul asta se gaseste altcineva sa i dea in cap cu rautatile. In loc sa apreciem ca uite s a gandit sa nu mai stea la mana altora si a luat freza de zapada, ne apucam sa comentam aiurea. Astia suntem si de aceea ne merge prost.

  RăspundeRăspunde
 4. toma spune:

  lulu, actiunile culturale le propune Fratila Florin, consilier local PNL,seful comisiei culturale..si la obiect: felicitari Marian Nistor pt idee!

  RăspundeRăspunde
 5. ion spune:

  FELICITARI! BRAVO!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF