Administratie publica

„Suntem mulţumiţi că, la Poiana, nu avem drumuri blocate sau gospodării izolate!”

Poiana 1Week-end-ul trecut şi în prima zi a noii săptămâni, la Poiana Câmpina s-a lucrat non-stop pentru deszăpezirea drumurilor, iar rezultatele au fost bune atâta vreme cât s-a circulat pe toate străzile, e adevărat, în condiţii de iarnă, şi nu a existat nici o gospodărie izolată din cauza căderilor abundente de zăpadă. „Am fost în alertă din momentul anunţării codului galben, iar de sâmbătă dimineaţă şi până duminică seară s-a lucrat non-stop cu un utilaj închiriat pentru deszăpezire. Luni am luat-o de la capăt. Am avut în vedere în special zonele de acces în localitate, precum şi străzile aflate în pantă, Răgman şi Măgurii fiind prioritare. Nu am avut probleme majore, dar s-a muncit mult şi suntem în continuare pregătiţi pentru a interveni oriunde este nevoie. A nins foarte mult, cantitatea de zăpadă este foarte mare şi facem tot posibilul să acţionăm în aşa fel încât cetăţenii să nu aibă de suferit. Suntem mulţumiţi că nu avem drumuri blocate sau case izolate, ceea ce, în actualele condiţii, este foarte important”, ne-a declarat viceprimarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Costanda.
După ce sâmbătă şi duminică s-a avut în vedere cu precădere degajarea zăpezii de pe căile de rulare, de ieri s-a trecut şi la strângerea zăpezii de pe trotuarele din zona centrală, precum şi din jurul blocurilor din centrul comunei.
Poiana 2 Poiana 3

2 Comments

  1. Mihaela says:

    Poate utilajul de deszapezire a lucrat incepand de sambata dimineata la dvs acasa, ca pe strazi nu a fost vazut decat spre seara.
    Mai mult decat atat drumurile in panta de care amintiti au fost in proportie de 99 % impracticabile, intrucat nu ati fost in stare sa dati cu substante antiderapante.
    Sambata, in jurul orei 14, pe strada Provitei erau cateva masini in sant, altele de-a latul drumului si inca vreo 6-7 ce stateau inainte de urcare.
    Vise placute in continuare!

  2. alexandru says:

    Ati cam uitat podul lupii

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *