Directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu: “În Câmpina, deszăpezirea merge bine!”

Categorie: Administratie publica 5 februarie 2014

Zapada 3 Directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu: În Câmpina, deszăpezirea merge bine!La zece zile după ninsoarea care aproape a paralizat multe dintre zonele ţării, la Câmpina încă mai sunt probleme din cauza cantităţii mari de zăpadă. Încă mai sunt străzi pe care se circulă cu mare greutate, încă mai sunt trotuare greu accesibile, încă mai sunt mormane mari de zăpadă de o parte şi de alta a căilor de acces. Este adevărat, încă de săptămâna trecută a început strângerea zăpezii, dar senzaţia generală este aceea că operaţiunea decurge mult prea lent. Şi nu vorbim doar de cartiere, ci inclusiv de centrul localităţii. Nu este normal, de exemplu, ca pe o stradă mică, precum 1 Decembrie 1918, să se lucreze două zile la strângerea zăpezii. Sau să se intervină pe Eminescu la ore intens circulate. Sau să nu fie curăţate trotuarele acolo unde nu există nici asociatii de locatari, nici agenţi economici.
Au fost şi situaţii în care utilajele de deszăpezire au avut probleme cu maşinile parcate aiurea pe domeniul public. Şi ne întrebăm unde era Poliţia Locală şi dacă mai funcţionează acel serviciu de blocare a roţilor şi ridicare a maşinii. Probabil că nu mai există, de vreme ce nu s-a intervenit.
Din punctul de vedere al directorului Floricon Salub, Florin Constantinescu, societatea sa (singura cu care Primăria are contract de salubritate şi deszăpezire) îşi face treaba, iar deszăpezirea merge bine în Câmpina. “Noi respectăm exact ceea ce se stabileşte la nivelul Comandamentului de iarnă de la Primărie. Ce ni se spune să facem, aia facem. În aceste zile degajăm de zăpadă străzile unde se pot produce blocaje rutiere, gen Mihai Eminescu, 1 Decembrie, Sondei şi altele. În toată această perioadă am lucrat permanent şi noapte de noapte avem pe străzi cel puţin patru utilaje”, ne-a declarat Florin Constantinescu.
Să nu fim înţeleşi greşit, suntem convinşi că s-a muncit mult în aceste zile la deszăpezire, dar era loc şi de mai bine, de mult mai bine.
Zapada 4 Directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu: În Câmpina, deszăpezirea merge bine! Zapada 1 Directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu: În Câmpina, deszăpezirea merge bine! Zapada 2 Directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu: În Câmpina, deszăpezirea merge bine!

11 comentarii to “Directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu: “În Câmpina, deszăpezirea merge bine!””


 1. ups spune:

  Hai sa fim seriosi! Sunt străzi unde si acum se circula alternativ pe o singura banda. Trotuarele nu sunt curatate. In curtile interioare ale blocurilor 1/4 din locurile de parcare sunt ocupate de mormane de zapada, iar locatarii le-au mutat pe centru, iar ei se vaita ca nu au loc utilajele. Mai cu cap!!!!, ca se poate.

  RăspundeRăspunde
 2. Simona Ionete spune:

  Citesc declaratia dlui de la Floricon si nu*mi vine sa cred, deci deszapezirea merge bine la Campina, noi suntem aia tampiti!

  RăspundeRăspunde
 3. Si eu am aceasta senzatie ca dupa ce s-a trecut de momentul 0 si s-au eliberat strazile, deszapezirea a cam inghetat (ca si zapada care, inghetata bine va ramane inca cateva saptamani-masinile oricum trec la milimetru una pe langa alta…)

  RăspundeRăspunde
 4. ion spune:

  asa SA ii MEARGA dl. CONSTANTINESCU IN AFACERI CUM MERGE DEZAPEZIREA.

  RăspundeRăspunde
 5. Marius spune:

  Sunteti …!
  Constantinescu asta stie despre ce oras e vorba?
  Sunt atatea strazi oarecum principale care au tone de zapada si gheata in fata portii.
  Cum e posibil sa cari zapada din spatele unor blocuri simple iar unele artere principale sa le lasi pline de mormane?
  Pe aceste strazi (locuiesc la randul meu pe una dintre ele) trece acel “trocarici”(in viziunea mea) cu lama IN SUS, scopul acestuia fiind doar de a batatorii zapada…
  Rusine pentru banii primiti!
  … sa va luati de ei!

  RăspundeRăspunde
 6. florin spune:

  Cat costa deszaperirea in Campina ? Cum s-a negociat ? Cine a negociat ? Primarul sau Viceprimarul ? Ce rol a avut City manager ? Care este hotararea Consiliului local care da dreptul de MONOPOL unei singure firme cu utilaje second hand ce se tarae prin Campina si cativa salariati ce matura pe langa Ceasul din centru ?

  RăspundeRăspunde
 7. platitorul de taxe spune:

  Bossul Floriconul prin afirmatia sa , “Deszapezirea merge bine”nu se referea la inlaturarea zapezii din toate zonele municipiului atat de pe carosabil , cat si de pe trotuare ci ii va fi bine din punct de vedere financiar ,la cati bani va incasa ,chiar daca iau sarit in ajutor cele mai mari firme din municipiu.Daca era lasat singur sa faca deszapezirea nici la Paste nu era dislocata cu utilajele casate ce le detine.
  Nu Floriconul e de vina .Primaria este raspunzatoare de aceasta situatie .
  Incompetentii nu vad, nu aud nemultumirile cetatenilor.Floriconul multumit de scor.Asteapta acum sa ude carosabilul ,nu este exlus sa vvedem cisterna cu apa ca uda zapada .La Campina domina prostia , dar pe bani multi.

  RăspundeRăspunde
 8. florin spune:

  Care este calculul de pret de cost pe care firma de deszapezire l-a prezentat Consiliului local Campina ? Trebuie facut public .

  RăspundeRăspunde
 9. dreptul spune:

  Toata lumea vorbeste fara sa stie……. trebuia sa locuiti in Bucuresti sau Ploiesti sa vedeti ..DEZASTRUL, fac naveta zilnic la Bucuresti, cand intru pe vreo strada secundara ma iau cu mainile de par, ca sa nu spun ca nu exista nici un loc unde sa parchezi 5 min., aici in Campina e foarte bine, mai plimbati-va fratilor si prin alte orase unde a fost cod portocaliu-rosu de ninsori si dupa aceea comentati, nu ca Floriconul e vreun sfant , are multe bube, dar cu deszapezirea s-a descurcat

  RăspundeRăspunde
 10. ionel spune:

  @dreptul
  De ce sa ma uit in gradina vecinului? Si sa-mi cada capra?
  Nu ma intereseaza decat ce e in urbea mea ca aici platesc taxe si impozite
  Treaba oricum merge prost.

  RăspundeRăspunde
 11. toma spune:

  in alte localitati e MULT, MULT mai rau decat in Campina!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF