În primăvară încep lucrările la reţeaua de canalizare. Administraţia câmpineană şi HidroPrahova au stabilit zonele prioritare

Categorie: Administratie publica 24 februarie 2014

canalizare În primăvară încep lucrările la reţeaua de canalizare. Administraţia câmpineană şi HidroPrahova au stabilit zonele prioritare În primăvara acestui an, la Câmpina încep lucrările de extindere şi reabilitare a reţelei de canalizare. Investiţia, despre care vorbim de ani de zile, face parte dintr-un proiect amplu – „Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”, derulat prin operatorul HidroPrahova şi pentru care s-au obţinut fonduri europene. Zilele trecute, reprezentanţii Primăriei Câmpina s-au întâlnit cu cei ai HidroPrahova şi firmei Cast Băneşti, cea care a câştigat licitaţia pentru executarea lucrărilor. Potrivit primarului Horia Tiseanu, în cadrul acestei întâlniri s-au stabilit priorităţile în funcţie de care se va realiza graficul lucrărilor. Iată primele zone în care se vor executa lucrări de canalizare:
- Bulevardul Carol I (tronsonul cuprins între intersecţiile cu străzile Toma Ionescu şi Sondei) – reabilitare reţea de canalizare
- Str. Orizontului – reabilitare reţea de canalizare
- Bulevardul Carol I (tronsonul cuprins între bazine de pe Câmpiniţa şi intersecţia cu Str. Goleşti) – extindere canalizare
- Strada Republicii – reabilitare canalizare menajeră
- Strada Mihai Eminescu – reabilitare canalizare menajeră
- Calea Doftanei – reabilitare şi extindere canalizare menajeră
- Strada Voila – extindere canalizare menajeră

Lista străzilor pe care se va interveni pe parcursul a doi ani (2014 – 2015) este foarte lungă. În total, este vorba despre aproximativ 70 de străzi şi alei pe care se va extinde canalizarea şi şase străzi pe care se va reabilita reţeaua de canalizare. Valoarea totală a acestui proiect este de 162 milioane euro, din care Câmpina va beneficia de 8 milioane de euro pentru extinderea reţelei de canalizare cu 25,5 km şi pentru reabilitarea reţelei de canalizare deja existente, pe 1,72 km.

8 comentarii to “În primăvară încep lucrările la reţeaua de canalizare. Administraţia câmpineană şi HidroPrahova au stabilit zonele prioritare”


 1. Mihai spune:

  Aoleu se umple Campina de Dorei :)

  RăspundeRăspunde
 2. doar eu spune:

  mi se face rau! sunt strazi care abia au fost astfaltate!!! acum le vor strica?

  RăspundeRăspunde
 3. dadasda spune:

  Astea doua

  - Strada Republicii – reabilitare canalizare menajeră
  - Strada Mihai Eminescu – reabilitare canalizare menajeră

  sunt proaspat asfaltate si acum le spargem nu ?

  RăspundeRăspunde
 4. toma spune:

  Vai de capul nostru de romani. Mai votam USL, da?

  RăspundeRăspunde
 5. vlad spune:

  pai asa se lucreaza in romania intii asfaltam dupa care facem sistemul de canalizare…mi se pare corect ca de trebuie sa se mai fure niste bani…

  RăspundeRăspunde
 6. alexandra spune:

  eu nu inteleg cum de este posibil ca sa castige tot firma cast banesti?ce parere aveti?firma cast banesti este bagata in niste lucruri penale foarte grave.pentru a nu stiu cata oara Primaria Campina da contacte aiurea si face lucruri murdare pentru care or sa raspunda si ei la un moment dat.

  RăspundeRăspunde
 7. Cristi spune:

  Atentie, nu este USL-ul la putere in Campina

  RăspundeRăspunde
 8. George T. spune:

  Citesc cu nedumerire unele lucruri si intreb: cum se face ca firma Cast, care este anchetata de toate organele posibile si imposibile, a castigat licitatia? A castigat-o recent, sau acum mult timp si din cauza lipsei fondurilor, nu s-a inceput lucrarea?
  Si pentru “Cristi”, USL-ul este la putere la Campina, citeste afirmatiile liderilor PNL+PSD si vei vedea ca inca impart banul public sub umbrela, subrezita, ce-i drept, a USL-ului.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF