Anunţ public privind organizarea Concursului de manuscrise – creaţie literară 2014

Categorie: Social 17 martie 2014

Consiliul Local Câmpina şi Biblioteca Municipală „Dr. C. I. Istrati” Câmpina organizează: Concurs de manuscrise – creaţie literară 2014, în conformitate cu programul manifestărilor culturale aprobate prin HCL nr.9/30 ianuarie 2014. Concursul de manuscrise se adresează autorilor cu domiciliul în municipiul Câmpina la data desfăşurării concursului şi vizează valorificarea creativităţii locuitorilor de toate vârstele, în beneficiul creşterii comunicării interpersonale şi a nivelului general de educaţie.
Se vor acorda premii constând în plata editării/tipăririi unei cărţi de literatură din genurile: poezie, proză, eseu, publicistică, critică literară, istorie literară, memorii-jurnale, folcloristică-etnografie, monografii. Stabilirea câştigătorilor se va face de un juriu extern, format din critici literari, membri ai Uniunii Scriitorilor din România.
Autorii vor depune manuscrisele sub formă imprimată pe hârtie A4 şi în format digital PDF (pe CD sau DVD) la Biblioteca Municipală Câmpina, până la data de 11 aprilie 2014. Organizatorii îşi propun anunţarea rezultatelor concursului cu prilejul unui eveniment organizat în cursul lunii mai 2014.
Precizare: Manuscrisele autorilor care nu au primit un premiu la concursul din anul anterior vor avea preeminenţă în cazul în care punctajul juriului este sensibil egal, indiferent de gen.

2 comentarii to “Anunţ public privind organizarea Concursului de manuscrise – creaţie literară 2014”


 1. Dan spune:

  Păi, de ce doar din Mun . Câmpina, sună ciudat, pronostic Ex tOv Dochia, batrînul cuceritor Trandafir, poeta caruia îi scrie tată-său poezii, și s-ar putea cu adevarat un poet

  RăspundeRăspunde
 2. ionete spune:

  Dan,stii ceva si nu spui pe fata.Inca o sincopa:se prea arunca cu bani pe x festival fie la Casa de Cultura fie la Casa Tineretului(Hartogarie denumita revista pe bani publici,lucrari la fatada cladirii pentru x clientela de partid).Daca e sa cumperi cartile autorilor campineni daca se aloca unele sume costa sa le iei din librarie si Cl aloca fonduri pt sponsorizare…lucru de cascat ochii….

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF