Ateliere de creaţie pentru copii, la Târgul Tradiţional din week-end. Locaţia – pasajul din zona Pieţei Centrale Câmpina

Categorie: Social 26 martie 2014

Ateliere copii Ateliere de creaţie pentru copii, la Târgul Tradiţional din week end. Locaţia  pasajul din zona Pieţei Centrale CâmpinaÎn perioada 27-30 martie 2014, la Câmpina are loc Târgul tradiţional de preparate şi produse româneşti, acţiune care va fi organizată pe platoul din faţa Pieţei Centrale şi Complexului Carrefour. Pentru că este vorba despre un târg tradiţional, administraţia locală s-a gândit ca în paralel să organizeze şi acţiuni specifice pentru copii. Astfel, elevii de la unităţile de învăţământ din municipiu sunt invitaţi la Atelierele de creaţie „Pasiuni şi meşteşuguri pentru copii”, ediţia I, cu tema „Vestitorii primăverii”.
Atelierele de creaţie constau în organizarea de demonstraţii şi ateliere de lucru gratuite pentru copii, susţinute de meşterii populari şi artiştii handmade. Copiii interesaţi vor fi învăţaţi de către să creeze obiecte din materiale tradiţionale sau neconvenţionale (pe care apoi le pot lua acasa) – bijuterii din ceramică pictată, flori din şerveţele, semne de carte, picturi cu flori, tablouri folosind tehnica şerveţelului, demonstraţii roata olarului etc. Atelierele pentru copii se vor desfăşura pe aleea din faţa Complexului Mercantis, iar în cazul în care condiţiile meteo nu vor permite, atelierele vor fi mutate în incinta Casei Tineretului.

3 comentarii to “Ateliere de creaţie pentru copii, la Târgul Tradiţional din week-end. Locaţia – pasajul din zona Pieţei Centrale Câmpina”


 1. Sic spune:

  In sfarsit,s-a gasit o locatie cat de cat pentru produsele traditionale care sa nu deranjeze si centrala in acelasi timp.Dupa parerea mea,cea din zona ceasului nu era binevenita,printre altele privand copiii de locurile de joaca si in special cu porumbei.Intr-adevar,spatiul este cam mic dar asta este…

  RăspundeRăspunde
 2. toma ion spune:

  Un fassss total, acest targ !!!

  RăspundeRăspunde
 3. titi spune:

  cum arata ,RAMPA ACCES PERSOANE CU DEZABILITATI?sediu ,TAXE SI IMPOZITE CAMPINA ,intreb ,USA DE ACCES ,cu public ,,conform ,normelor ,trebuie sa se deschida ,CATRE EXTERIOR ,sau INTERIOR,in cazulu unor calamitati ,CUM SE FACE EVACUAREA ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF