De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat-o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului

Categorie: Social 9 martie 2014

PDL 1 De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiuluiCu ocazia zilei de 8 Martie, preşedintele PDL Câmpina, primarul Horia Tiseanu, şi consilierii locali ai acestui partid le-au felicitat pe colegele lor din organizaţia locală, apoi au ieşit… în stradă pentru a le oferi doamnelor şi domnişoarelor mici cadouri simbolice. Ulterior, reprezentanţii PDL au vizitat-o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al Câmpinei, doamna în cauză având 105 ani. “Pentru că 8 Martie este o sărbătoare importantă şi frumoasă, care nu trebuie să treacă niciodată neobservată, noi am dorit să fim alături de câmpinence ca în fiecare an şi să le dăruim un cadou simbolic, dar din suflet. Am dorit, de asemenea, să o sărbătorim în mod special pe doamna Cleopatra Puiu, care a împlinit venerabila vârstă de 105 ani şi care este un model de viaţă pentru noi toţi. Este o doamnă deosebită, care a trecut prin multe, dar care a înfruntat cu fruntea sus toate greutăţile şi şi-a păstrat întotdeauna curajul şi optimismul”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu.
PDL 2 De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului PDL 3 De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului PDL 4 De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului PDL 5 De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului PDL 6 De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului

4 comentarii to “De 8 Martie, reprezentanţii PDL Câmpina au felicitat-o pe Cleopatra Puiu, cel mai vârstnic locuitor al municipiului”


 1. horia spune:

  Ala e cos cu care se duce coliva la parastas…

  RăspundeRăspunde
 2. Irimescu Geo spune:

  Felicitari domnule primar ca pastrati traditia!

  RăspundeRăspunde
 3. Simona spune:

  Foarte frumos gestul. Ma bucur ca in Campina mai sunt oameni care fac astfel de lucruri frumoase.

  RăspundeRăspunde
 4. Toyo spune:

  Foarte frumos! Tot respectul!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF