Elvis Arghir aşteaptă o explicaţie scrisă din partea PDL Câmpina

Categorie: Politica 19 martie 2014

Elvis Arghir Elvis Arghir aşteaptă o explicaţie scrisă din partea PDL CâmpinaDecizia conducerii PDL Câmpina de a-i respinge adeziunea la acest partid l-a surprins oarecum pe fostul consilier local Elvis Arghir. Acesta ne-a declarat că a fost invitat la PDL şi nu s-a dus aşa, de capul lui, pur şi simplu. Chiar dacă nu recunoaşte direct, Arghir este afectat de refuzul PDL de a-l reprimi în rândurile sale şi consideră că motivaţia Biroului Permanent Local nu stă în picioare. “Eu am fost invitat la PDL şi am intrat pe uşa din faţă, nu ca alţii care au venit pe uşa din spate şi a căror adeziune nici măcar nu a fost discutată. Ce să spun, salut decizia partidului care se dovedeşte democrat şi mă bucur că, după ştiinţa mea, sunt prima persoană a cărei adeziune este supusă la vot în Biroul Permanent Local. Eu am depus o adeziune scrisă la PDL Câmpina şi, conform statutului, ar trebui să primesc un răspuns scris şi o copie a procesului verbal de la şedinţa în cadrul căreia s-a discutat şi s-a votat dacă să fiu sau nu primit în partid”, ne-a declarat Elvis Arghir.
Fostul consilier local a mai afirmat că “nu-i un capăt de ţară” refuzul PDL de a-l primi în partid, dar nici nu sunt în măsură cei din PDL să-i analizeze activitatea: “Câţi dintre actualii consilieri locali ai PDL au iniţiat atâtea proiecte de hotărâre pentru municipiu câte am avut eu când eram consilier local? Care dintre ei a avut o activitate atât de intensă în administraţia locală cum am avut eu, indiferent de partidul din care am făcut parte?!”
Pe de altă parte, Elvis Arghir nu a dorit să spună cine l-a invitat în PDL şi nici la cine se referă atunci când vorbeşte despre “cei intraţi pe uşa din dos”.

2 comentarii to “Elvis Arghir aşteaptă o explicaţie scrisă din partea PDL Câmpina”


 1. Toyo spune:

  Ce le zice si Arghir:))

  RăspundeRăspunde
 2. marius spune:

  Este un extras din statutul PDL,document public

  Calitatea de membru al Partidului Democrat Liberal se dobândește pe baza unei adeziuni formulate în scris de către candidat, a unei fișe personale și a unei declarații pe propria răspundere că îndeplinește condițiile de înscriere prevăzute la art. 14, depuse la sediul organizației locale pe raza căreia candidatul își are domiciliul, reședința sau locul de muncă, la alegerea sa.

  Adeziunea, fișa personală și declarația pe propria răspundere se pot depune și electronic, în conformitate cu procedura prevăzută în ROLJ și afișată pe site-ul PDL.
  În cel mult trei zile de la depunere, BPL al organizației locale respective face publică adeziunea prin afișare la sediul organizației.
  În termen de 10 zile de la afișare, se pot depune, la BPL, contestații sau obiecțiuni cu privire la cererea de adeziune.
  După trecerea celor 10 zile,Biroul Permanent Local (BPL), în prima ședință a acestuia pe baza cererii de adeziune și a eventualelor contestații/ obiecțiuni, BPL decide prin vot cu privire la cererea de intrare în partid.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF