Poliţiştii locali se pot ocupa de… căruţe fără să mai apeleze la Poliţie Rutieră

Categorie: Administratie publica 15 martie 2014

Poliţia Locală Câmpina îi poate amenda pe căruţaşii care se aventurează pe raza municipiului, fără să mai fie nevoie de intervenţia Poliţiei Rutiere. Decizia a fost luată de Consiliul Local, în conformitate cu noile reglementări legislative. Până acum, agenţii locali puteau doar să le acorde sprijin colegilor de la Rutieră, fără a avea atribuţii clare în acest domeniu. De acum înainte, Poliţia Locală poate aplica amenzi şi chiar poate confisca atelajul cu tracţiune animală, care va fi recuperat de proprietar doar contra-cost. Bine, e destul de complicată treaba cu confiscarea şi probabil vor fi rare cazurile în care se va ajunge la o astfel de situaţie. Amenzi, însă, pot fi aplicate, deşi chiar şi aici e o întreagă discuţie legată de posibilitatea căruţaşului de a plăti.
Oricum, problema căruţelor care circulă prin Câmpina nu mai este atât de acută cum era înainte de 2009, an în care li s-a interzis circulaţia pe raza municipiului. Totuşi, din când în când, mai apar astfel de vehicule prin cartierele Câmpinei, iar Consiliul Local a dorit să reglementeze această situaţie şi să dea mână liberă Poliţiei Locale.

4 comentarii to “Poliţiştii locali se pot ocupa de… căruţe fără să mai apeleze la Poliţie Rutieră”


 1. mihai spune:

  Cartierul Pacuri ne este în Campina aici este voie să circule și noi maturăm strada, nu-i așa domnule primar la șipot se spala masini inclusiv microbuze de maxi taxi

  RăspundeRăspunde
 2. Lenesu' spune:

  Comunitarii astia din strada sunt jalnici de incompetenti, dar plini de fite si orgolii. Ar trebui , mai intai, sa stie sa comporte si apoi sa amendeze cai! Politiei locale ar trebui sa i se dea mana libera doar sa ajute maturatorii sa le care pubelele, ca doar atata stiu face!

  RăspundeRăspunde
 3. Sic spune:

  Nu cred ca vom scapa usor de fitele acestora deoarece selectia lor,probabil este facuta dupa”ochi dulci”.Printre altele,vaneaza orice sofer care parcheaza intr-adevar in locuri interzise dar uneori fara a incurca circulatia iar cu mare rapiditate vin si asa mare importanta isi dau incat parca ar fi nu stiu ce somitati.Functie de situatie,s-ar putea da pentru inceput ceva sanctiuni mai blande dar capacitatea de intelegere a acestora este ingusta.

  RăspundeRăspunde
 4. George T. spune:

  Lenesu’, subscriu, dar comunitarii sunt copii pe langa cei de la Politie..

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF