Rezerviştii câmpineni, mulţumiţi de bilanţul ultimului an de activitate

Categorie: Social 21 martie 2014

Rezervisti 3 Rezerviştii câmpineni, mulţumiţi de bilanţul ultimului an de activitateLa Câmpina a avut loc ieri Adunarea Generală Anuală a Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere „Alexandru Ioan Cuza” – filiala locală, prilej cu care a fost analizată activitatea acestei structuri în perioada martie 2013 – martie 2014. A fost prezentat, practic, bilanţul ultimului an, un an pe care preşedintele asociaţiei, col (r) Marian Dulă îl consideră foarte bogat în acţiuni la care rezerviştii câmpineni au fost fie organizatori, fie invitaţi. Pe lângă acţiunile tradiţionale (Ziua Eroilor, Ziua Naţională, Ziua Armatei, cercurile de istorie din şcoli, manifestări ale Asociaţiei “Cultul Eroilor”) în ultimul an au existat şi două vizite externe, la rezerviştii din Achern (Germania) şi Cimişlia (Republica Moldova), asociaţia câmpineană având strânse legături de colaborare cu asociaţiile similare din cele două localităţi. De altfel, şi rezerviştii germani au fost în vizită la Câmpina, iar la sfârşitul acestei luni vor veni aici şi reprezentanţii asociaţiei rezerviştilor de la Cimişlia.
Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din Câmpina are aproximativ 40 de membri, iar peste două luni va împlini 21 de ani de la înfiinţare.
Rezervisti 2 Rezerviştii câmpineni, mulţumiţi de bilanţul ultimului an de activitate Rezervisti 1 Rezerviştii câmpineni, mulţumiţi de bilanţul ultimului an de activitate

2 comentarii to “Rezerviştii câmpineni, mulţumiţi de bilanţul ultimului an de activitate”


 1. Goran Ion spune:

  Nu fac decat sa repet ce am spus totdeauna: la Campina rezervistii desfasoara activitati de admirat sub conducerea col.rz. Marian Dula. Risc sa fiu contrazis dar cred ca nu fac afirmatii gratuite: sunt putine filiale de rangul celei de la Campina care desfasoara o paleta atat de ampla de activitati. Desi activez in filiala din orasul vecin, Breaza, particip cu placere la unele activitati organizate la Campina. Felicitari colegilor de la Campina, felicitari d-lui presedinte M. Dula! Cu deosebita consideratie, col.rz. Ion Goran

  RăspundeRăspunde
 2. Vasile spune:

  In parte aveti dreptate.Totusi nu vad “paleta ampla de activitati”pe care o desfasoara asociatia.Am participat de la distanta la actiunile derulate cu ocazia unor evenimente importante care intr-adevar au fost de bun augur si am ramas placut impresionat.Mai putin cele doua vizite externe si concrete(fata de 40 membri cat numara asociatia ar fi interesant de a cunoaste numarul participantilor si dupa ce criterii au fost selectionati)pe care le cunosc,nu considerati ca ar fi necesara si mobilizarea rezervistilor prin procurarea unor bilete la spectacolele care se desfasoara in Campina? Alte asociatii au in vedere acest aspect.Nu sunt membru al asociatiei dar intentionez sa devin.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF