Sute de copii din ţară, reuniţi sub “Umbrela Verde” de la Câmpina

Categorie: Social 21 martie 2014

Umbrela Verde 1 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la CâmpinaŞcoala Gimnazială “Ion Câmpineanu” o organizat, pentru al cincilea an consecutiv, concursul de creaţie pe teme ecologice “Umbrela Verde”. Este o competiţie naţională, care se adresează elevilor din clasele I-XII şi care include mai multe secţiuni – desen, pictură, fotografie. De la an la an, numărul elevilor care participă la “Umbrela Verde” este tot mai mare, la această ediţie fiind înscrise 836 de lucrări de la copii din 146 de şcoli din 33 de judeţe ale ţării. Desene, picturi şi fotografii foarte frumoase, realizate cu multă pasiune şi cu mult talent.
Şcoala câmpineană este principalul organizator al concursului, alături de Inspectoratul Şcolar Prahova, Casa Corpului Didactic, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Muzeul Judeţean de Ştiinţe ale Naturii, Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie şi Alianţa Româno-Franceză. Momentele artistice din cadrul acestui eveniment au fost oferite de copiii din Asociaţia Frizzly condusă de Clara Leica. Administraţia locală a fost reprezentată de administratorul public al municipiului, Remus Bădulescu, iar printre invitaţi s-a numărat şi directorul Casei de Cultură, Florin Dochia.
Şcoala Generală „Ion Câmpineanu” este angrenată în mai multe proiecte pe teme ecologice, tocmai prezenţa sa activă în acest domeniu aducându-i în 2011 titlul de „Eco-şcoală”. Este singura instituţie de învăţământ din Câmpina care a dobândit acest statut.
Umbrela Verde 8 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 2 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 4 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 5 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 3 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 6 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 7 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 10 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina Umbrela Verde 9 Sute de copii din ţară, reuniţi sub Umbrela Verde de la Câmpina

2 comentarii to “Sute de copii din ţară, reuniţi sub “Umbrela Verde” de la Câmpina”


 1. activenews spune:

  Acest concurs devine o traditie. Felicitari!

  RăspundeRăspunde
 2. CORINA spune:

  buna ziua,

  afisati si rezultatele?
  Copii sunt ff nerabdatori

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF