Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes

Categorie: Social 30 martie 2014

Ateliere copii 1 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succesÎn acest week-end, la Câmpina a fost organizat Târgul de produse şi preparate tradiţionale, manifestare la care au participat atât producători de produse tradiţionale, cât şi meşteri populari. Târgul în sine a fost organizat în stil clasic, să-i spunem aşa, dar ceea ce a atras atenţia tuturor au fost atelierele pentru copii, în permanenţă aglomerate şi foarte vesele. Atelierele de creaţie „Pasiuni şi meşteşuguri pentru copii”, ediţia I, cu tema „Vestitorii primăverii” au fost organizate de administraţia locală, iar la ele au participat copii de la unităţile de învăţământ din municipiu. Ce au însemnat aceste ateliere? În mare parte, demonstraţii pentru copii, susţinute de meşterii populari şi artiştii handmade. Apoi, copii care au dorit, au luat lecţii şi au creat tot felul de obiecte din materiale tradiţionale sau neconvenţionale. Cel mai mare succes l-a avut de departe roata olarului, unde copiii s-au înghesuit să modeleze lutul. Unii au reuşit, alţii nu, dar bucuria a fost mare pentru toată lumea. “Vom mai organiza astfel de acţiuni ori de câte ori vom avea ocazia, pentru că am constatat că ele se bucură de mare succes în rândul copiilor. Ei sunt foarte curioşi, sunt interesaţi, au o imaginaţie bogată şi multă creativitate. Asta ca să nu mai vorbesc de veselia pe care o transmit tuturor”, a afirmat primarul Horia Tiseanu.
Târgul tradiţional de preparate şi produse româneşti şi atelierele pentru copii au fost organizate pe platoul din faţa Pieţei Centrale, Complexului Carrefour şi Complexului Mercantis.
Ateliere copii 7 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes Ateliere copii 6 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes Ateliere copii 5 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes Ateliere copii 4 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes Ateliere copii 3 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes Ateliere copii 2 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes Ateliere copii 8 Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes

6 comentarii to “Târgul ca târgul, dar atelierele de creaţie pentru copii, de la Câmpina, au avut mare succes”


 1. Toyo spune:

  Foarte frumos!

  RăspundeRăspunde
 2. lulu spune:

  Va rog,luati in consideratie si opinia mea de a se organiza aceste targuri de produse traditionale …….la sodat ,in spatiul acela pe care cresc balarii si nu este utilizat. Si in acelasi timp il rog din suflet pe d-l primar TERMOMETRU LA CEAS va implor.

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Din informatiile noastre, Primaria a comandat deja un termometru pentru Pasajul de la Ceas. Urmeaza sa fie adus si montat. Cat despre locatia unde se organizeaza targurile, este decizia administratiei locale, puteti sa va spuneti parerea la Primarie sau la o sedinta a Consiliului Local.

  RăspundeRăspunde
 4. Horia Tiseanu spune:

  Termometrul este deja este achizitionat, urmeaza sa-l montam. Dar va fi o surpriza, nu va semana cu cel vechi…

  RăspundeRăspunde
 5. lulu spune:

  Sunt multumit de disponibilitatea aratata cu privire la montarea unui termometru in zona ,,la ceas” in ce priveste locatia pe care eu am mentionat-o pentru organizarea targurilor , era doar o idee,sigur nimic nu ma opreste sa sustin aceasta propunere in cadrul unei sedinte de consiliu,dar nici nu ma supar daca un consilier cu initiativa poate prelua aceasta initiativa, fara ca eu sa il acuz ca mi-a fost ,,furata” ideea.Tot ce se face in acest oras in interesul locuitorilor lui este bine venit indiferent cine sustine propunerile.MULTUMESC PENTRU CA SUNTETI ALATURI DE CETATENI

  RăspundeRăspunde
 6. Vasile spune:

  Ar fi o varianta de luat in calcul a d-lui”lulu”privind organizarea targurilor de produse traditionale “la soldat”.Spatiul este suficient si nu ar deranja .

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF