Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic?

Categorie: Social 25 martie 2014

Padurice 1 Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic?În municipiul Câmpina, între Strada Plevnei, Aleea Păcii şi DN1 exită o pădurice de pin. De câteva săptămâni bune, această zonă arată deplorabil, o imagine tristă pentru toţi cei care trec pe Strada Plevnei sau care îşi aruncă o privire dinspre DN1. Locul este plin de gunoaie, dar şi de resturi de la copacii tăiaţi. Această zonă se află în administrarea Ocolului Silvic Câmpina, instituţie de la care cu greu poţi obţine o informaţie pentru simplul motiv că purtătorul de cuvânt se află la Ploieşti (aşa cum se întâmplă în cazul celor mai multe deconcentrate). Totuşi, am reuşit să aflăm că în acest loc aproape părăsit există cam trei probleme. Una ar fi cea a tăierilor ilegale de arbori, pe care reprezentanţii Ocolului Silvic o recunosc, dar nu sunt îngrijoraţi deoarece nu este vorba despre furt în masă. Cea de-a doua problemă – copacii rupţi de vânt şi lăsaţi la voia întâmplării. Măsuri privind marcarea şi curăţarea lor vor fi luate la următoarea inspecţie a Ocolului Silvic. Nu ştim când va fi, dar vă putem spune cu certitudine că Ocolul Silvic face… două inspecţii pe an în zonele pe care le administrează.
O altă problemă este ceva mai complicată. La solicitarea societăţii Electrica, reprezentanţii Ocolului Silvic Câmpina au marcat arborii de sub linia de înaltă tensiune. Din acest moment, nu mai este treaba Ocolului pentru că aceşti copaci au fost tăiaţi de o firmă specializată, angajată de Electrica SA. Că în urma tăierilor a rămas un dezastru, este deja o altă poveste. Cât despre gunoaiele aruncate în păduricea respectivă, toată lumea ridică din umeri.
Padurice 6 Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice 5 Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice 4 Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice 3 Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice 2 Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic?

5 comentarii to “Vă place cum arată zona asta, domnilor de la Ocolul Silvic?”


 1. Sic spune:

  Acest Ocol silvic este doar cu numele.Nu numai in Campina nu-si face simtita prezenta dar si in localitatile limitrofe in care padurile sunt lasate de izbeliste:se defriseaza in veselie(vezi com.Magureni).

  RăspundeRăspunde
 2. dadasda spune:

  Pentru ca suntem niste urangutani. Am sunat la politia locala ca furau lemne si i-a durut in cot. Au zis ca nu e treaba lor sa sun la politia orasului. Toti sunt niste urangutani !

  RăspundeRăspunde
 3. petrescu.b. spune:

  Gunoaie en gros este si in spatele vechii schele (cum cobori) spreUzina Electrica.Poate se gandesc cei de la Floricon ca zona capelei Hernia ESTE IN CAMPINA.Sa nu mai vorbim de parcul de la Institut,drumul ce coboara de la Energopetrol in DN1 care desi e tot padurice e cam anost

  RăspundeRăspunde
 4. dan spune:

  Sunt zeci de gradini ilegale pe terenurile ocolului silvic. Cineva ia spaga sa la lase in pace. Te mananca cainii pe acolo. Cum spune Petrescu: fosta rampa a schelei spre DN1. Jale. Poate face cineva o sesizare la DNa si despre acest lucru.

  RăspundeRăspunde
 5. elena ionescu spune:

  Multumesc celor care(inca)sunt verticali si impartiali cu problemele urbei.Acest portal este unul din putinele care arata adevarata fata buna si rea a administratiei.Cu speranta ca inca se mai misca ceva in orasul copilariei mele indiferent de politica si culoarea ei.Felicitari Horia Tiseanu

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF