Social

517 locuri pentru admiterea 2014 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina

Scoala Politie 2Ministerul Afacerilor Interne a transmis unităţilor de învăţământ din subordine informaţii cu privire la admiterea din acest an, iar prin Dispoziţia 508/aprilie 2014 a directorului general al DGMRU a fost stabilit numărul de locuri scoase la concurs de fiecare instituţie în parte. Astfel, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, numărul de locuri pentru sesiunea de admitere 2014 este 517, din care 10 pentru romi şi 5 pentru alte minorităţi. La cealaltă unitate de învăţământ similară din ţară – Şcoala „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca, vor fi disponibile 125 de locuri.
MAI anunţă că pot apărea unele modificări în funcţie de cifrele de şcolarizare ce urmează să fie aprobate prin hotărâre a Guvernului României. De asemenea, există şi posibilitatea ca numărul de locuri scoase la concurs să se reducă în funcţie de numărul copiilor poliţiştilor răniţi sau decedaţi, copii care solicită înmatricularea în unităţile de învăţământ ale MAI.
Probele concursului de admitere vor avea loc după următorul calendar:
– 8-10 septembrie 2014 – probele eliminatorii (contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice)
– 11 septembrie 2014 – proba de verificare a cunoştinţelor (test grilă la limba română şi o limbă străină)
Ghidul complet al admiterii 2014 la unităţile de învăţământ ale MAI poate fi găsite şi pe site-ul Şcolii de Agenţi de Poliţie Câmpina. Mai precizăm faptul că, din cele 517 locuri de la Câmpina, 500 sunt pentru Inspectoratul General de Poliţie, 12 pentru Direcţia Generală de Paşapoarte şi 5 pentru Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.
Criterii Scoala de Politie

2 Comments

  1. Daca vreti sa aflati informatii despre admitere sau sa faceti subiectele din anii trecuti date la Campina sau teste pregatitoare intrati pe http://www.banideviitor.ucoz.com si pe http://www.teste-campina.examen-auto.com

  2. vinatoru says:

    rezultate admitere subofiteri Scoala de Politie Vasile Lascar Campina 2014

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *