La Primăria Câmpina s-a deschis Ghişeul Unic, pentru ca locuitorii să nu mai umble după informaţii din birou în birou

Categorie: Administratie publica 3 aprilie 2014

Ghiseul Unic La Primăria Câmpina s a deschis Ghişeul Unic, pentru ca locuitorii să nu mai umble după informaţii din birou în birouDe la 1 aprilie, la Primăria Câmpina funcţionează Ghişeul Unic, deschis cu scopul de a le facilita cetăţenilor o rezolvare mai rapidă a problemelor cu care vin în faţa administraţiei locale. Ghişeul Unic se află în curtea Primăriei, în clădirea în care a funcţionat Biroul de Stare Civilă, înainte de mutarea acestuia în noua Casă a Căsătoriilor. Potrivit informaţiilor furnizate de secretarul Primăriei Câmpina, Paul Moldoveanu, cel care a şi propus acest proiect, la Ghişeul Unic vor lucra câte un reprezentant de la serviciile ADPP, Urbanism, Resurse Umane şi Asistenţă Socială, adică serviciile cele mai solicitate de populaţie. Funcţionarii publici vor răspunde cetăţenilor la întrebările adresate şi le vor explica ceea ce au de făcut mai departe. Acest Ghişeu Unic ar trebui să funcţioneze fără probleme şi cetăţenii vor fi cei care vor constata dacă este sau nu aşa, dacă proiectul implementat şi-a atins sau nu scopul.
Activitatea Ghişeului Unic nu se intersectează cu cea a Centrului de Informare pentru Cetăţeni, acolo unde se fac înscrieri pentru audienţe şi unde se va încerca rezolvarea acelor probleme care nu ţin de unul dintre cele patru birouri care au reprezentanţi la Ghişeul Unic.

4 comentarii to “La Primăria Câmpina s-a deschis Ghişeul Unic, pentru ca locuitorii să nu mai umble după informaţii din birou în birou”


 1. George T. spune:

  O initiativa buna. Dar, intrebarea mai arzatoare este: cand se va schimba mentalitatea unor angajati la stat, platiti din banii nostri, ai tutoror?

  RăspundeRăspunde
 2. Ing. Popescu C. spune:

  Stimate domnule George T , nu cred ca v-ati dori vre-o data sa fiti retribuit cu 800-900 de lei pe luna, cu cat este retribuit un functionar public, angajat al primariei municipiului Campina ! Functionar public cu studii superioare ! Mentalitatea ti-o mai schimba si salariul. Cand ti-e foame, nu-ti mai arde sa fii chiar atat de amabil ! Cu stima, Corneliu Popescu

  RăspundeRăspunde
 3. Ma intreb daca angajatii ce deserveste acest ghiseu , au bunul simt cu ei ,respect si pregatirea necesara pentru functiile ce le ocupa in cadrul primariei , pentru a nu mai ignora cetatenii si de ai plimba zile intregi pe drumuri , de cele mai multe ori din incompetenta ,nestiind legislatia.
  Sa nu uitam ca si la Primaria CAMPINA , angajatii sunt clanuri familiare , amante si rudele consilierilor locali.
  Verificati angajarile din ultimi patru ani si o sa vedeti criteriile care au stat la baza angajariilor au fost PILELE si INCOMPETENTA si nu capacitatea intelectuala sau pregatirea profesionala.

  RăspundeRăspunde
 4. anisia spune:

  stimate platitor de taxe, desi nu sunt functionar public imi face placere sa tin cu cei “slabi”, prin urmare va rog sa nu uitati ca si functionarii publici sunt platitori de taxe ca si dumneavoastra iar in ceea ce priveste criteriile de angajare nu se fac vinovati angajatii primariei, pt a schimba lucrurile, din 4 in patru ani, locuitorii municipiului ar putea iesi la vot, pariez ca nici dumneavoastra nu ati fost interesat de acest aspect..

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF