Ministerul de Interne este de acord să cedeze administraţiei câmpinene terenul de 14 ha de la Şcoala de Poliţie

Categorie: Administratie publica 9 aprilie 2014

Teren Scoala Politie Ministerul de Interne este de acord să cedeze administraţiei câmpinene terenul de 14 ha de la Şcoala de PoliţieLa Primăria Câmpina a ajuns, zilele trecute, o adresă de la Ministerul de Interne prin care se comunică două veşti – una bună şi una proastă. “Vestea proastă este aceea că Ministerul de Interne nu este de acord cu propunerea noastră de a prelua terenurile fostei unităţi de jandarmi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. În schimb, este de acord să ne cedeze terenul de la Şcoala de Poliţie, iar eu cred că acesta este un lucru foarte bun şi mult mai avantajos”, a declarat viceprimarul Ion Dragomir.
Sunt ani buni de când Primăria Câmpina face demersuri pentru preluarea celor două obiective de la Ministerul de Interne şi de fiecare dată răspunsul a fost negativ. Acum, Ministerul întăreşte ideea că nu este dispus să renunţe la fosta unitate de jandarmi, dar iată că a cedat în privinţa terenului de 14 hectare de lângă Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”. Pe o parte din acest teren (în jur de 7,7 hectare) se intenţiona construcţia unui cartier rezidenţial exclusiv pentru cadrele MAI, proiect pentru care s-a organizat inclusiv licitaţia şi s-au stabilit toate detaliile. Numai că, ulterior, s-a renunţat la proiect, solicitanţii de locuinţe retrăgându-şi dosarele ca urmare a crizei economice şi reducerii veniturilor.
Aceasta poate fi o şansă bună pentru administraţia locală să construiască aici un cartier nou, pentru câmpineni, dar aceasta este doar o idee. Consiliul Local Câmpina va decide în ce scop va fi utilizat acest teren, după finalizarea tuturor documentelor de preluare a obiectivului de la Ministerul de Interne.

2 comentarii to “Ministerul de Interne este de acord să cedeze administraţiei câmpinene terenul de 14 ha de la Şcoala de Poliţie”


 1. Vasile spune:

  Idei,incercari de orice fel vor fi.Fosta locatie a unitatii de jandarmi am inteles ca nu va fi disponibila si bine se face.Dar nu vad binevenita nici renuntarea la terenul aferent si care apartine Scolii de agenti de politie”Vasile Lascar”.Intr-adevar,argumente in favoarea renuntarii vor fi dar MAI trebuie sa-si impuna punctul de vedere si sa gaseasca solutii in favoarea lor.

  RăspundeRăspunde
 2. George T. spune:

  Sper sa nu fie o minciuna electorala marca Victor Ponta..

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF