Social

Tradiţii de Paşte în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”, la Poiana Câmpina

Scoala altfel Poiana 1La Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina s-au desfăşurat ieri mai multe acţiuni în cadrul programului „Şcoala altfel”, care se derulează în această săptămână în toată ţara. Astfel, copiii din clasele primare au participat la un atelier de creaţie cu tema „Tradiţii de Paşte”, alături de elevii din Poiana aflându-se şi colegii lor de la Găgeni (comuna Păuleşti). Între şcolile din cele două localităţi există un parteneriat încheiat de mai multă vreme pentru organizarea în comun a unor activităţi extra-şcolare. La atelierul de creaţie, copiii au realizat iepuraşi din diverse materiale, au desenat, au pictat ouă etc. Legat tot de Sărbătorile Pascale, în mijlocul copiilor s-au aflat ieri şi preoţii de la Poiana Câmpina şi Găgeni, care au oficiat o slujbă religioasă şi le-au vorbit copiilor despre semnificaţia Învierii Domnului.
În paralel cu atelierul de creaţie al celor mici, elevii de la clasele a V-a şi a VI-a au participat la o expunere şi un concurs care au avut ca temă „Ziua Pământului”.
Scoala altfel Poiana 2 Scoala altfel Poiana 3 Scoala altfel Poiana 4 Scoala altfel Poiana 5 Scoala altfel Poiana 6 Scoala altfel Poiana 7 Scoala altfel Poiana 8 Scoala altfel Poiana 9 Scoala altfel Poiana 10 Scoala altfel Poiana 11 Scoala altfel Poiana 12

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *