Politica

Informare cu privire la obiectivul: „Foraj şi alimentare cu apă nepotabilă, inclusiv instalaţii aferente pentru sera floricolă – cartier Slobozia”

Această informare este efectuată de Primăria Municipiului Câmpina, cu sediul în judeţul Prahova, Municipiul Câmpina, B-dul. Culturii, nr.18, tel./fax 0244/336.137, ce intenţionează să solicite, de la Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa – SGA Prahova, Aviz de Gospodărire a Apelor pentru obiectivul: „Foraj şi alimentare cu apă nepotabilă, inclusiv instalaţii aferente pentru sera floricolă – cartier Slobozia”, amplasat în Municipiul Câmpina, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 3, judeţul Prahova.

Această investiţie este nouă.
Ca urmare a activităţii proiectate nu vor rezulta ape uzate tehnologice. Personalul deservent va folosi grupurile sanitare din cadrul incintei serei floricole. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodărire a Apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată după data de 05.06.2014.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *