La Cimişlia se va construi o biserică dedicată eroilor, din donaţii publice

Categorie: Social 1 mai 2014

Biserica Cimislia La Cimişlia se va construi o biserică dedicată eroilor, din donaţii publiceAutorităţile locale din oraşul Cimişlia (Republica Moldova) intenţionează să construiască o biserică ortodoxă cu hramul Sfântului Gheorghe – purtătorul de biruinţă, în cinstea eroilor şi victimelor războiului de independenţă din 1992. O parte din fondurile necesare vor fi alocate de la bugetul oraşului, iar cealaltă parte se speră că va proveni din donaţii. Toţi românii de dincolo şi de dincoace de Prut, care doresc să contribuie financiar la ridicarea bisericii din Cimişlia, pot face acest lucru, orice sumă fiind importantă şi binevenită. Vă reamintim faptul că între Cimişlia şi Câmpina există o relaţie de colaborare stabilită în perspectiva înfrăţirii dintre cele două localităţi. O delegaţie a administraţiei locale din Cimişlia, condusă de primarul Gheorghe Răileanu, a vizitat Câmpina în luna martie, cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la unirea Basarabiei cu România, iar zilele viitoare, câţiva reprezentanţi ai administraţiei câmpinene vor merge la Cimişlia. Legătura dintre Câmpina şi Cimişlia s-a făcut prin intermediul asociaţiilor rezerviştilor militari din cele două localităţi.

Revenind la dorinţa administraţiei şi locuitorilor din Cimişlia de a ctitori o biserică cu hramul Sfântului Gheorghe, dacă doriţi să contribuiţi la acest demers iată contul în care se pot depune bani (cont în euro):
Cont 22511870824
BC Moldova – Agroindbank SA fil. Cimișlia
SWIFT AGRNMD2X

4 comentarii to “La Cimişlia se va construi o biserică dedicată eroilor, din donaţii publice”


 1. george spune:

  nu ar fi frumos sa facem si noi in campina o biserica identica din punct de vedere al constructiei???

  poate cea care se va ridica in cartierul turnatorie

  RăspundeRăspunde
 2. Vasile spune:

  Intentia este buna dar asa de bogati suntem incat sa facem donatii altora?Nu avem atatea nevoi in Campina ,ca de altfel in toata tara?

  RăspundeRăspunde
 3. Dumitrescu spune:

  Da’ va pune cineva sa donati?

  RăspundeRăspunde
 4. Sly spune:

  Biserica = Fabrica de bani !!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF