S-au făcut primele probe la mini-cascada din pasajul de la Ceas

Categorie: Administratie publica 8 mai 2014

Minicascada 1 S au făcut primele probe la mini cascada din pasajul de la CeasModernizarea pasajului de la Ceas a inclus, pe lângă lucrările clasice de infrastructură, amenajarea din punct de vedere peisagistic. Acest tip de amenajare a presupus achiziţionarea şi plantarea de material dendrologic (flori şi arbuşti), gazonare şi amenajarea unei mini-cascade. Aceasta din urmă a devenit funcţională de ieri, după efectuarea primelor probe.
Lucrările de modernizare peisagistică au fost realizate de societatea Pepiniera de Val d’Yerres Deux SRL Bucureşti, costurile totale ridicându-se la 53.241 lei, după cum ne-au precizat reprezentanţii Primăriei Câmpina.
În pasajul de la Ceas a fost montat un sistem automatizat de irigare, care funcţionează pe sub spaţiul verde şi care asigură şi fluxul de apă pentru mini-cascadă. Rulourille de gazon au fost aduse astăzi şi urmează să fie amplasate în pasaj.
Minicascada 2 S au făcut primele probe la mini cascada din pasajul de la Ceas
Minicascada 3 S au făcut primele probe la mini cascada din pasajul de la Ceas Minicascada 4 S au făcut primele probe la mini cascada din pasajul de la Ceas Minicascada 5 S au făcut primele probe la mini cascada din pasajul de la Ceas

14 comentarii to “S-au făcut primele probe la mini-cascada din pasajul de la Ceas”


 1. laurentiu pana spune:

  Prea mare deranj pentru atata(pret cam piperat),e frumos parcul,bancile cam vechi si rupte

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Bancile sunt noi, de unde ati dedus dvs. ca sunt vechi?

  RăspundeRăspunde
 3. Nicolae spune:

  Foarte frumoasa amenajarea acestui pasaj.Felicitari pentru aceste initiative care dau impresia unui oras civilizat!

  RăspundeRăspunde
 4. cristi spune:

  foarte mare deranj ,atita vreme cit in zona vin diferite persoane care deterioreaza “ansamblul monumental “al municipiului,trebuia facut pe bulevard sau in alta parte

  RăspundeRăspunde
 5. Dumitrescu spune:

  Domnule Pana, sunt noi noute! Bravo Tiseanu!

  RăspundeRăspunde
 6. Laurentiu Pana spune:

  Felicitari si pentru aceasta investitie .A nu se confunda mesajul de mai sus cu acelasi nume . Cel care nu-ti folosesti adevarata identitate in curand vei fi tras la raspundere .

  RăspundeRăspunde
 7. laurentiu pana spune:

  Ma refeream la PARCUL TRANDAFIRILOR.Iarba e necosita,bancile scrijelite,unele rupte

  RăspundeRăspunde
 8. printre anonimi spune:

  Ce bravo Tiseanu….Bravo CL.

  RăspundeRăspunde
 9. Vasile spune:

  Frumos.In imagine pare si mai si datorita contrastului pronuntat intre arbusti si pietrele minicascadei.Probabil,dupa amplasarea gazonului va fi super…Totusi pretul mi se pare cam piperat.In rest,felicitari d-le primar Tiseanu.

  RăspundeRăspunde
 10. admin spune:

  Parcul Trandafirilor este cel de la notariate. Va fi modernizat anul viitor, cel mai probabil. Asta legat de stire. Avem si noi o rugaminte la dvs. Nu mai semnati comentariile cu numele altei persoane. Pe Laurentiu Pana il cunoastem, este un cititor vechi al site-ului nostru, o persoana care intotdeauna isi semneaza comentariile cu numele sau REAL. Nu suntem nici noi niste naivi ca sa nu ne dam seama cum stau lucrurile. Daca nu dati curs rugamintii noastre, o sa ne permitem sa va stergem comentariile pe care le semnati cu numele altor persoane. Sau putem sa le dam ‘accept’ si apoi sa mentionam noi numele dvs. real.

  RăspundeRăspunde
 11. Vasile spune:

  Sper ca nu este finalizata lucrarea,in sensul ca in jurul minicascadei nu este nici un fel de gazon.Ar fi culmea sa ramana asa…In rest totul este de apreciat…

  RăspundeRăspunde
 12. admin spune:

  Nu, nu va ramane asa, va fi pus gazon. Din pacate, deja au fost luate/furate/aruncate mai multe pietre din jurul cascadei, au fost distruse rulouri de gazon (aduse pentru a fi aplasate in pasaj) si alte ‘bucurii’ asemanatoare.

  RăspundeRăspunde
 13. Vasile spune:

  Multumesc pentru precizare.Asa suntem noi romanii…Nu degeaba suntem asa cum suntem calificati de catre o parte dintre straini…Ne meritam soarta.Pacat…

  RăspundeRăspunde
 14. Dumitrescu spune:

  Chiar arata bine..

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF