La Piaţa Centrală Câmpina s-a introdus sistemul electronic de încasare, control şi monitorizare

Categorie: Administratie publica 8 mai 2014

Piata Centrala La Piaţa Centrală Câmpina s a introdus sistemul electronic de încasare, control şi monitorizareLa Piaţa Centrală din Câmpina a fost implementat un sistem electronic de încasare, control şi monitorizare, foarte modern şi eficient. Este vorba despre o investiţie de 18.000 lei, fără TVA, aprobată încă de anul trecut şi care a devenit operaţională la începutul acestei luni. „Este un sistem electronic modern, prin care eliminăm clasicele chitanţe tăiate producătorilor din Piaţa Centrală. Prin introducerea acestui sistem, asigurăm posibilitatea în orice moment de a verifica dacă ocupantul unei tarabe şi-a achitat taxa pentru ziua respectivă. În orice moment al zilei, oricine are acces la sistem poate verifica situaţia încasărilor şi a gradului de ocupare a tarabelor din piaţă. Îmi doresc ca prin introducerea acestui sistem să eliminăm orice posibilitate a producătorilor de a ne mai păcăli în vreun fel. Un alt avantaj al acestui sistem este acela că prin utilizarea lui se reduc considerabil cheltuielile cu consumabilele, iar salariaţii îşi eficientizează activitatea, câştigând timp pe care îl pot folosi pentru îndeplinirea altor atribuţii de serviciu. Este o investiţie de care aveam nevoie pentru eficientizarea activităţii şi pe care eu cred că o vom amortiza într-un timp foarte scurt”, ne-a declarat directorul Pieţei Centrale, Marian Nistor.
Pe scurt, sistemul nou introdus operează astfel: casierul nu mai are clasicul chitanţier, unde scria de mână. Acum are o tabletă cu o imprimantă cu bluetooth, iar când ajunge la o tarabă poate verifica pe tabletă datele deja introduse în sistem privind numele celui care a închiriat aplasamentul, tariful care trebuie plătit şi poate elibera automat bon fiscal, totul în doar câteva secunde. Apoi, la finalul zilei, casierul pieţei nu mai este nevoit să stea să adune cu creionul pe hârtie valoarea tuturor chitanţelor pe care le-a tăiat în ziua respectivă, ci dintr-o singură apăsare de buton, se obţine raportul întregii zile. De asemenea, se rezolvă astfel şi o altă problemă: arhivare atuturor datelor.
Preczăm faptul că în preţul noului sistem implementat de Serviciul Public de Administrare a Pieţei Centrale este inclusă şi realizarea site-ului www.piatacampina.ro, care va deveni funcţional în curând.

3 comentarii to “La Piaţa Centrală Câmpina s-a introdus sistemul electronic de încasare, control şi monitorizare”


 1. DOC spune:

  Bravo! In sfarsit in secolul 21! E asa de frumoasa piata asta in comparatie cu altele!

  RăspundeRăspunde
 2. Sly spune:

  “dintr-o singură apăsare de buton, se obţine raportul întregii zile.”
  Evrica … am descoperit apa calda.
  Suntem in 2014 si suna foarte foarte penibil !!!

  RăspundeRăspunde
 3. Vasile spune:

  Nu stiu daca pentru cumparator este un avantaj deosebit acest sistem.Pentru cei care incaseaza producatorii,da.Interesul mare este de a fi cat mai multe produse,frumos aranjate,preturi afisate si cat mai mici,ordine,curatenie si vanzatori politicosi.Drept cumparator,personal nu sunt interesat sa constatat daca respectivul si-a platit sau nu darile fata de cei interesati.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF