Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor

Categorie: Eveniment 10 mai 2014

Ziua Europei 11 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilorZiua de 9 Mai are, pentru ţara noastră, o triplă semnificaţie. Este Ziua Independenţiei proclamată în 1877, Ziua Victoriei împotriva fascismului şi Ziua Europei unite. În cursul acestei săptămâni, la Câmpina, administraţia locală şi Asociaţia “Cultul Eroilor” au organizat, la Colegiul Tehnic “Constantin Istrati” şi la Şcoala Centrală, acţiuni dedicate celor trei sărbători, pentru ca ieri, de 9 Mai, în Parcul de la Soldat, copiii să marcheze Ziua Europei prin ateliere de creaţie, un concurs tematic şi mai multe momente artistice.
Au cântat extraordinar de frumos micuţii de la Clubul Copiilor, conduşi de prof. Ruxandra Brezeanu şi au dansat elevele prof. Doina Spânu, de la secţia de dans a Clubului Copiilor. La concursul cu premii “România în Uniunea Europeană” au participat echipaje ale unităţilor de învăţământ din municipiu, câştigători fiind Şcoala Gimnazială “Al. I.Cuza” – locul I, Şcoala Gimnazială Nr. 3 – locul al II-lea şi Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu” – locul al III-lea.
La atelierele de creaţie, copiii au realizat steguleţe ale Uniunii Europene şi ţărilor membre UE, au făcut din puzzle Turnul Eiffel, clădirea Parlamentului European, drapelul Uniunii Europene etc, au realizat diferite desene şi picturi având ca temă Europa unită.
Ziua Europei 8 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 7 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 12 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 9 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 10 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 5 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor
Acţiunile de ieri au fost organizate de Primăria şi Consiliul Local Câmpina, prin intermediul Casei de Cultură şi în parteneriat cu şcolile şi liceele câmpinene. Din partea administraţiei locale, la manifestări au participat administratorul public Remus Bădulescu, consilierii locali Marian Dulă (care este şi preşedintele Asociaţiei “Cultul Eroilor”) şi Viorel Bondoc, precum şi directorul Casei de Cultură – Florin Dochia. Prezentarea acţiunilor a fost făcută de doi tineri actori de la Teatrul-proiect “Mircea Albulescu” din Câmpina.
Ziua Europei 6 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 2 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 3 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 4 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor Ziua Europei 13 Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor

un comentariu to “Ziua Europei a fost sărbătorită la Câmpina prin intermediul copiilor”


 1. simona dinu spune:

  felicitari, tuturor,din ce calitate au fost acolo
  !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF