Bulevardul Carol I va fi închis circulaţiei de la Colegiul Forestier până aproape de Peco, pe sensul de mers spre Băneşti

Categorie: Administratie publica 2 iunie 2014

Carol I Bulevardul Carol I va fi închis circulaţiei de la Colegiul Forestier până aproape de Peco, pe sensul de mers spre BăneştiDe miercuri, 4 iunie, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina va fi închis circulaţiei pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Toma Ionescu şi intersecţia cu Sondei, dar numai pe partea dreaptă, pe cele două benzi de mers spre Băneşti. Pe această porţiune se vor executa lucrări de schimbare a conductei de canalizare, investiţie care face parte din proiectul cu finanţare europeană “Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare”.
Primăria municipiului Câmpina anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că pe perioada desfăşurării acestei lucrări va fi interzisă parcarea autoturismelor pe Carol I, pe partea stângă a tronsonului menţionat. S-a luat această decizie pentru a fi posibilă circulaţia pe ambele sensuri de mers, pe cele două benzi pe care acum se circulă dinspre Peco spre centrul localităţii.
Primăria Câmpina îşi cere scuze pentru disconfortul creat pe perioada desfăşurării lucrării şi contează pe sprijinul şi înţelegerea cetăţenilor cu privire la respectarea indicatoarelor rutiere şi evitarea parcării maşinilor pe bulevardul central, între intersecţiile cu Toma Ionescu şi Sondei.

5 comentarii to “Bulevardul Carol I va fi închis circulaţiei de la Colegiul Forestier până aproape de Peco, pe sensul de mers spre Băneşti”


 1. George.T spune:

  Bravo domnule Tiseanu! Asta inseamna treaba, nu prostii populiste!

  RăspundeRăspunde
 2. Vasile spune:

  Asa este normal.Trebuie apreciat omul prin faptele lui.Ca in spatele respectivului este un partid care a facut numai rele,este cu totul altceva.Felicitari d-le primar pentru actiunile intreprinse.Personal,constat schimbari in bine ale orasului cu toate ca sunt si lucruri facute de capatuiala care nu trebuie imputate numai actualului primar…

  RăspundeRăspunde
 3. CRISS spune:

  IERI 04 IUNIE , AFLINDU-MA INTAMPLATOR LA NOUL STADION DE LA CAMINELE PETROL PT A VEDEA STADIUL LUCRARILOR , AM PARTICIPAT INVOLUNTAR LA O DISCUTIE INTRE MAI MULTE PERSOANE , PRINTRE CARE AM RECUNOSCUT PE DL CONSILIER FRATILA SI PE DL VICE PRIMAR DRAGOMIR . DL FRATILA INCERCA SA-I EXPLICE LUI DL DRAGOMIR CUM VA ARATA STADIONUL LA FINAL . STITI CE ZICEA DL DRAGOMIR ? r : CA PENTRU CE TREBUI GARDURI IN JURUL TERENULUI …. DE CE TREBUI CUMPARATE TRIBUNE NOI CINE SE VA JUCA PE TEREN , DE CE TREBUIE VESTIARE NOI SI DE CE SA PUNA SI NOCTURNA PE STADION ? . ACEST VICEPRIMAR VA SPUN SINCER MI S-A PARUT … SI AERIAN .

  RăspundeRăspunde
 4. admin spune:

  Trebuie sa stiti ca proiectul acestei lucrari de modernizare a terenului de la Petrol nu prevedea garduri, tribune, vestiare, nocturna. S-au alocat 9 miliarde de lei vechi (s-a organizat o licitatie si a fost desemnata firma castigatoare) doar pentru realizarea terenului sintetic si a pistei de alergare. Pentru toate celelalte facilitati trebuie alocati alti bani. Bugetul Campinei a fost deja impartit, deci ar trebui sa se ia bani din alta parte, de la alta lucrare pentru aceste facilitati. Parerea noastra este ca toate aceste lucruri nu au fost bine gandite inca de la inceput. Pe langa faptul ca s-a intaziat mult cu aceasta lucrare, care trebuia finalizata in noiembrie 2013, proiectul a avut unele neajunsuri, sa le spunem asa. Este mult de discutat aici… Si plecand de la acest subiect ajungem si la altul mult mai trist – din pacate, Campina nu mai are nici o echipa de fotbal.

  RăspundeRăspunde
 5. CRISS spune:

  SI OARE MUNICIPIUL CAMPINA , NU MERITA O BAZA PROPIE SPORTIVA COMPLET ECHIPATA CU TOT CE ESTE NEVOIE PT PERFORMANTE ? OARE ACEST TEREN NU POATE SA FIE INCHIRIAT LA ORICINE ? LA ECHIPE SPORTIVE , CARE IN DRUMUL LOR SPRE STATIUNILE MONTANE , POT POPOSII SA INCHIRIEZE PT O ZI SAU MAI MULTE , ACEASTA BAZA SPORTIVA . BANII INCASATI PE CHIRII SE POT DUCE IN BUGETUL CAMPINEI . AMINTITIVA CA IARNA TRECUTA ,ECHIPELE LOCALE CSM si FORTUNA P CAMPINA AU FOST NEVOITE SA SE ANTRENEZE ( AU PLATIT ) PE LA IZVORANI SAU BUFTEA , ACOLO UNDE SUNT TERENURI SINTETICE . SI MULTE ALTE ECHIPE AU ALES PE TIMP DE IARNA SA SE ANTRENEZE PE TERENURI SINTETICE . ACEASTA BAZA SPORTIVA DACA VA FII BINE MANAGERIATA , ISI VA SCOATE BANII IN 5-6 ANI .

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF