Încă un copac dărâmat şi un stâlp salvat în ultimul moment

Categorie: Administratie publica 21 iunie 2014

Lucrari centru 1 Încă un copac dărâmat şi un stâlp salvat în ultimul momentInvestiţia privind reţeaua de canalizare din centrul municipiului Câmpina va intra, probabil, în istoria localităţii din cauza numeroaselor incidente care se produc pe parcursul lucrărilor. Despre spargerea repetată a conductei de apă în timpul săpăturilor, surparea malurilor din cauza neasigurării corespunzătoare a acestora şi prăbuşirea unei porţiuni de trotuar cu tot cu copacul din acea zonă am scris la momentul respectiv. Zilele trecute, însă, un nou incident s-a produs la această lucrare. Încă o bucată de trotuar s-a rupt şi încă un copac s-a prăbuşit din cauza săpăturilor adânci şi surpării malului de pământ. Din fericire, stâlpul de iluminat public, aflat foarte aproape de copacul prăbuşit, a fost salvat de angajaţii societăţii DAC Electric. Pentru a preîntâmpina o situaţie şi mai neplăcută, muncitorii au demontat stâlpul şi l-au transportat pe trotuarul de pe partea opusă lucrării de canalizare. Îl vor monta la loc după remedierea problemelor cauzate de prăbuşirea malului de pământ şi repararea trotuarului.
Lucrari centru 2 Încă un copac dărâmat şi un stâlp salvat în ultimul moment
Ne abţinem de la orice alte comentarii pe care, în acest moment, le considerăm chiar inutile. Vă reamintim doar că lucrarea de canalizare face parte dintr-un amplu proiect european care se derulează prin Consiliul Judeţean şi HidroPrahova şi este executată de firma Concivic Slobozia, care a subcontractat de la Cast Băneşti mai multe lucrări din „pachetul” finanţat cu fonduri europene.

6 comentarii to “Încă un copac dărâmat şi un stâlp salvat în ultimul moment”


 1. daniel.ene spune:

  Sunt praf oamenii astia.Si se mai dau si mari constructori.Cast a luat banii de la judet si le-a dat si lor un maxim 30 la suta si uite ce iese.Acum poate isi iau si aparatura si lasa orasul ca dupa cutremur.Admin,tot iei au sapat pe str Puiu Sorin?

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Din informatiile noastre, da, tot Concivic a lucrat la canalizare pe Str. Puiu Sorin.

  RăspundeRăspunde
 3. Lenesu' spune:

  De sa ii dam cu ” Concivic ” in sus si-n jos! Responsabilitatea e a societatii Cast. A jefuit si a jecmanit Campina si campinenii de ani buni si nimeni nu zice nimic! De ce credeti ca e asa de liniste?!?! Oare cat a costat tacerea celor de la prjmarie si linistea celor de la Cast?!?!?

  RăspundeRăspunde
 4. Vasile spune:

  Avand in vedere configuratia terenului(strazi inguste,blocuri foarte apropiate de strada,pe langa toate copacii atat de necesari mediului cat si stalpii de curent…),la executarea unei lucrari de asemenea amploare nu vad exagerata caderea unor copaci,a unor stalpi sau surparea terenului.Ceea ce consider eu mai dezastruos,este faptul ca nu se iau masuri de preventie incat sa se evite accidentele de munca.De asta data,ceva s-a intuit:posibila cadere a unui stalp de curent,fapt ce a determinat constructorul sa il inlature pana a cadea.Specialistii “lu peste” ganditi inainte de a incepe ceva,daca nu lasati loc altora…

  RăspundeRăspunde
 5. leon spune:

  nea vasile,a refulat canalizarea….

  RăspundeRăspunde
 6. Vasile spune:

  Nea leon,nu m-ati inteles.Specialistii”lu peste”ar fi trebuit sa gandeasca inainte de executa ceva.Ori printre altele,asa ceva le lipseste lor.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF