Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala “Louis Pasteur” Câmpina

Categorie: Social 27 iunie 2014

AMUS 11 Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala Louis Pasteur CâmpinaPe Terasa Muntenia a avut loc aseară ceremonia de absolvire a clasei de farmacie a Şcolii Sanitare Postliceale “Louis Pasteur” din Câmpina. Este vorba despre a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie, această specialitate înfiinţându-se în anul 2010, în cadrul instituţiei menţionate, datorită numărului foarte mare de solicitări. Pentru cei 28 de absolvenţi, dar şi pentru profesorii lor, ceremonia în sine a fost plină de emoţii. După trei ani petrecuţi împreună a venit şi momentul despărţirii, dar şi începutul unui drum nou, către o nouă profesie. Trebuie să ştiţi că mulţi dintre elevii clasei de farmacie au şi studii superioare, au absolvit diferite facultăţi, iar după un timp au ales să se reprofileze şi au urmat cursurile Şcolii “Louis Pasteur”.
La festivitatea de aseară au existat şi câteva momente speciale, cum ar fi premierea celor trei absolvente care au obţinut cele mai mari medii generale sau momentul emoţionant în care toţi cei prezenţi au felicitat-o pe doamna Melania Ciocodeică, profesoara care ieri a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani.
Şcoala „Louis Pasteur” a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 15 ani pregătind mai întâi asistenţi medicali generalişti, iar de trei ani, după cum spuneam, şi asistenţi medicali de farmacie.
AMUS 31 Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala Louis Pasteur Câmpina AMUS 5 Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala Louis Pasteur Câmpina AMUS 4 Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala Louis Pasteur Câmpina AMUS 6 Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala Louis Pasteur Câmpina AMUS 21 Petrecere de absolvire pentru a doua promoţie de asistenţi medicali de farmacie de la Şcoala Louis Pasteur Câmpina

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF