Dezastru la Proviţa de Jos – gospodării inundate, drumuri avariate, podeţe distruse, maşini luate de ape şi poduri colmatate de aluviuni

Categorie: Social 29 iulie 2014

Provita 2 Dezastru la Proviţa de Jos  gospodării inundate, drumuri avariate, podeţe distruse, maşini luate de ape şi poduri colmatate de aluviuniComuna Proviţa de Jos este cea mai afectată localitate, din zona noastră, în urma ploilor torenţiale şi inundaţiilor de noaptea trecută. Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în această localitate pagubele sunt considerabile. Trei gospodării şi 10 hectare de teren agricol au fost inundate; şase autoturisme au fost avariate, fiind luate de viituri; cinci podeţe au fost distruse complet sau parţial; şapte poduri au fost colmatate de aluviuni şi arbori rupţi de viituri, podul de la Drăgăneasa, din punctul Sitari, fiind distrus în proporţie de 80%. Din fericire, nu au existat victime.
În ceea ce priveşte căile de acces, cinci drumuri locale au fost avariate, iar altele au fost acoperite cu aluviuni pe diferite sectoare. De asemenea, două construcţii au fost parţial afectate de o viitură, iar mai multe animale din gospodăriile oamenilor au fost luate de ape. Cele mai mari probleme au fost, ca de fiecare dată când plouă torenţial şi se produc inundaţii, în satul Drăgăneasa.
(Sursă foto – facebook.com/eusebiu.zidaru)
Provita 5 Dezastru la Proviţa de Jos  gospodării inundate, drumuri avariate, podeţe distruse, maşini luate de ape şi poduri colmatate de aluviuni Provita 4 Dezastru la Proviţa de Jos  gospodării inundate, drumuri avariate, podeţe distruse, maşini luate de ape şi poduri colmatate de aluviuni Provita 3 Dezastru la Proviţa de Jos  gospodării inundate, drumuri avariate, podeţe distruse, maşini luate de ape şi poduri colmatate de aluviuni  Provita 6 Dezastru la Proviţa de Jos  gospodării inundate, drumuri avariate, podeţe distruse, maşini luate de ape şi poduri colmatate de aluviuni

La Proviţa de Sus, situaţia este ceva mai bună, dacă ne putem exprima aşa în astfel de situaţii. Conform datelor furnizate de ISU Prahova, aici pagubele au fost mult mai mici – două autoturisme avariate şi o punte pietonală parţial distrusă din cauza prăbuşirii unui copac.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF