Direcţia de Finanţe Câmpina se mută în sediul BCR

Categorie: Social 3 iulie 2014

Sediul BCR Fisc Direcţia de Finanţe Câmpina se mută în sediul BCRUPDATE – Pentru că mutarea în noul spaţiu este destul de complicată şi durează mai mult decât se estimase iniţial, Fiscul îşi va începe activitatea în sediul BCR Câmpina de luni, 7 iulie 2014.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Câmpina va funcţiona, de mâine, în sediul BCR de pe Bulevardul Carol I. Vorbim despre Fiscul din municipiu, cel care până acum şi-a desfăşurat activitatea în Cartierul Slobozia, într-un spaţiu închiriat. De mâine, Fiscul se mută (tot cu chirie) în centrul localităţii, aşa cum este normal pentru o instituţie care lucrează foarte mult cu publicul. Şi nu doar cu contribuabilii câmpineni, ci şi cu cei din localităţile vecine. Fiscul va funcţiona la etajul clădirii BCR, va avea intrare separată, prin partea dreaptă a sediului (spre Parcul Milia) şi va dispune de un spaţiu mai mare şi mult mai potrivit activităţii prestate.
Vă reamintim că Direcţiei Finanţelor Publice Câmpina îi sunt arondaţi şi contribuabilii (persoane fizice şi juridice) din Băneşti, Brebu, Cornu, Poiana Câmpina, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Şotrile, Telega, Valea Doftanei, Breaza, Adunaţi, Comarnic, Secăria şi Talea.

5 comentarii to “Direcţia de Finanţe Câmpina se mută în sediul BCR”


 1. Eva Zionistu spune:

  Fiscul sa se mute la penitenciarul Jilava, imprenuna cu … de Sersea si sleahta lui de portarei, care dijmuiesc acest popor, intru bunastarea talharilor ce ne conduc.

  RăspundeRăspunde
 2. Popescu Platitoru'deTaxe spune:

  …au ieșit pe profit,dupa cum “duduie” economia…merită si cate o vacantă în inSULA exotică…

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Pe de alta parte, ne gandim ca si pentru noi, contribuabilii, e un avantaj faptul ca nu mai batem drumul pana in Cartierul Slobozia… Sau ca spatiul de la etajul BCR este mai mare si nu mai dam unii peste altii prin birouri sau pe holuri. Nu credeti? Chiria era, oricum, destul de mare si la vechiul sediu…

  RăspundeRăspunde
 4. dan spune:

  în sfârșit.

  RăspundeRăspunde
 5. dan spune:

  Acum doarme și Ioniță liniștit. Până să îi pună semn de sens unic pe str. Mioriței s-a mutat fiscul.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF