Doi deţinuţi au fugit din curtea Poliţiei Câmpina. Pentru mai multe informaţii, presa a fost trimisă la Ploieşti

Categorie: Social 24 iulie 2014

Politia Campina 1 Doi deţinuţi au fugit din curtea Poliţiei Câmpina. Pentru mai multe informaţii, presa a fost trimisă la PloieştiCă de la Poliţia Municipală Câmpina este foarte greu să obţii o informaţie, este un lucru cunoscut. Dar, în naivitatea noastră, ne-am gândit că măcar atunci când pe străzile Câmpinei se trag focuri de armă în plină zi, ar putea avea şi Poliţia Municipală o reacţie, un punct de vedere. Fie şi pentru a-i linişti pe locuitori. N-a fost să fie aşa, iar presa a fost trimisă la Ploieşti, la purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, pentru a afla detalii despre o evadare de sub escortă din curtea Poliţiei Câmpina. Pe scurt, iată incidentul petrecut ieri, în jurul orei 10.00. Doi tineri arestaţi pentru furt au profitat de neatenţia poliţiştilor care-i însoţeau spre duba Poliţiei Municipale şi au fugit, chiar dacă erau legaţi cu cătuşe unul de celălalt. Cei doi indivizi au luat-o la goană pe Bulevardul Culturii, apoi pe Strada Griviţei, cu poliţia după ei şi sub privirile uimite ale trecătorilor. Au fost prinşi în cele din urmă, dar asta după ce poliţiştii au tras două focuri de avertisment în aer. Ce va urma? Probabil o anchetă internă, poate un comunicat de presă sec, poate şi un bătut de obraz că ne-am permis să scriem aceste rânduri fără voie de la instituţia care ar trebui să ne ofere “ordine şi siguranţă”.

4 comentarii to “Doi deţinuţi au fugit din curtea Poliţiei Câmpina. Pentru mai multe informaţii, presa a fost trimisă la Ploieşti”


 1. Vasile spune:

  Accept unele rezerve ale politiei in a da amnunte.Dar problemele de fond,dupa parerea mea pot fi facute public tocmai pentru a informa cetatenii si a-si lua masuri de precautie.Dragi politisti,nu faceti exces de zel si asumati-va responsabilitatea faptelor.Asa veti castiga respectul nostru si incredere.In ziua de azi,cum bine stiti secretele se clasifica dupa alte criterii…

  RăspundeRăspunde
 2. cristina spune:

  Nu au fost in stare sa prinda 2 oameni incatusati intre ei? Ce conditie fizica au domni politisti mai bine pun mana pe aparate la sala decat pe pistoale

  RăspundeRăspunde
 3. Tudor spune:

  ce voiati sa va spuna politia? cit sint ei de fraieri ca le fug detinutii de sub nas? imaginea acestei institutii este deplorabila si nu e nimeni de vina ca e asa decit ei, politistii, de la cel din virf pina la ultimul tablagiu!

  RăspundeRăspunde
 4. Mihai Dumitrescu spune:

  avem politie in Campina? pe bune? sunteti siguri?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF