“Nu avem nici o pierdere în PNL Câmpina după schimbarea conducerii şi plecarea fostului preşedinte!”

Categorie: Politica 14 iulie 2014

PNL Campina 1 Nu avem nici o pierdere în PNL Câmpina după schimbarea conducerii şi plecarea fostului preşedinte!La PNL Câmpina a avut loc astăzi prima conferinţă de presă a noii conduceri a organizaţiei locale, o structură interimară numită de conducerea judeţeană după demiterea din funcţia de preşedinte a deputatului Virgil Guran şi dizolvarea fostului Birou Local. Prezentarea noii conduceri a făcut-o chiar preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, care s-a declarat mulţumit de venirea şi revenirea în partid a unor liberali autentici, oameni care se îndepărtaseră de PNL din cauza fostei conduceri. “Nu avem nici o pierdere la nivelul PNL Câmpina după schimbarea conducerii şi plecarea fostului preşedinte la alt partid. Liberalii adevăraţi, oameni de valoare, sunt alături de noi, iar de acum înainte nu avem altceva de făcut decât să începem să construim o organizaţie puternică”, a declarat Mircea Roşca.
PNL Campina 2 Nu avem nici o pierdere în PNL Câmpina după schimbarea conducerii şi plecarea fostului preşedinte!
După cum se ştie deja, preşedinte interimar al PNL Câmpina a fost numit consilierul local Enache Dragomir. Din Biroul Local de Conducere fac parte, pe lângă preşedinte, ceilalţi trei consilieri locali – Rodica Papuc (care este şi membru al Biroului Judeţean, dar şi coordonator al activităţii PNL în Colegiul 2 Deputaţi), Florin Frăţilă şi Daniel Ioniţă, medicul Dan Nica, Liviu Briciu (revenit în prima linie a organizaţiei locale), Cosmin Raţ, Viorel Bora, Gheorghe Cazan, Marius Mărgăriţoiu, Adrian Dochia, Anca Sachelia, Violeta Beldianu, Georgeta Constandache, Camelia Burlacu şi Liliana Marica.
“Vom avea multă treabă la Câmpina! Aşteptăm alături de noi şi alţi oameni de valoare, pentru a face o organizaţie liberală puternică în acest municipiu despre care se spune că are cei mai mulţi intelectuali la mia de locuitori. Şi vă asigurăm că de acum înainte nu veţi mai găsi lacătul pus pe uşa PNL Câmpina. Până acum, rezultatele PNL la Câmpina nu au fost deloc mulţumitoare. Să nu uităm că singura dată când Partidul Naţional Liberal a obţinut rezultate bune în acest municipiu a fost în 2008, când Ioan Simion a candidat la alegerile parlamentare”, a mai afirmat deputatul Mircea Roşca.
PNL Campina 3 Nu avem nici o pierdere în PNL Câmpina după schimbarea conducerii şi plecarea fostului preşedinte!
În ceea ce priveşte fuziunea cu PDL, Roşca se declară optimist, plecând de la ideea că este nevoie de un partid de dreapta foarte puternic în România, ca şi alternativă la PSD. “La alegerile prezidenţiale din toamnă vom merge ca o alianţă, cu un singur candidat puternic, iar apoi vom demara procedurile juridice pentru fuziune. Părerea mea este că fuziunea efectivă dintre PNL şi PDL , de la centru şi până la ultima comună din ţară, va fi un proces care va dura până la doi ani. Alegerile locale din 2016 ne vor găsi ca un singur partid, care va câştiga alegerile în Prahova”, a declarat preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF