Poiana Câmpina scapă, în sfârşit, de stâlpii din mijlocul trotuarelor

Categorie: Administratie publica 20 august 2014

Poiana stalpi 1 Poiana Câmpina scapă, în sfârşit, de stâlpii din mijlocul trotuarelorÎn urmă cu câţiva ani, prin 2007-2008, când drumul spre gară a fost reabilitat şi s-au realizat trotuarele, la Poiana a apărut o situaţie demnă de… Caracal. Trotuarele au fost făcute în aşa fel încât stâlpii de iluminat public se aflau fix în mijlocul lor, astfel că ori făceai slalom printre stâlpi, ori mergeai pe carosabil. Acum problema va fi rezolvată odată cu etapa a doua a lucrării de modernizare a iluminatului public din comună. Noii stâlpi sunt montaţi pe marginea trotuarului, iar cei vechi vor fi scoşi şi pietonii vor putea circula normal. Referitor la investiţia privind modernizarea iluminatului public, aici facem câteva precizări. Lucrarea a început în 2013, incluzând, pe lângă înlocuirea stâlpilor şi a corpurilor de iluminat, implementarea unor măsuri de eficienţă energetică prin instalarea unor puncte de aprindere. Investiţia are o valoare totală de 742.013 lei, bani alocaţi de la bugetul local. Prima etapă s-a încheiat în primăvara acestui an şi a presupus realizarea sistemului de iluminat cu reţea subterană pe străzile din zona centrală a localităţii, Strada Uzinei, până la fosta cantină a societăţii Petroutilaj şi pe Strada Proviţei. Cea de-a doua etapă se află în plină desfăşurare şi cuprinde modernizarea sistemului de iluminat de la intrarea în comună, dinspre Câmpina, până la gară.
“Efectele acestei lucrări au început să se vadă încă din primăvară. Stâlpii de iluminat au o formă mai aspectuoasă, s-au eliminat cablurile supraterane, corpurile de iluminat sunt moderne şi au becuri economice, care reduc semnificativ consumul de energie electrică. În acelaşi timp, iluminatul public este mai eficient, mai puternic, dar şi – lucru extrem de important – avem lumini stradale pe toată durata nopţii. Acum în cea de-a doua etapă a lucrării, rezolvăm şi problema stâlpilor din mijlocul trotuarelor”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Poiana stalpi 2 Poiana Câmpina scapă, în sfârşit, de stâlpii din mijlocul trotuarelor

3 comentarii to “Poiana Câmpina scapă, în sfârşit, de stâlpii din mijlocul trotuarelor”


 1. dan spune:

  Pariu că lucrarea a făcut-o colegul de partid?!

  RăspundeRăspunde
 2. andrei spune:

  Macar asta face ceva.
  Sa fure cat poate..daca in cativa ani poiana ajunge precum cornu…

  .

  RăspundeRăspunde
 3. daniel spune:

  Mergeti din comarnic spre campina, dar prin breaza sa va minunati de acelasi lucru: stalpii in mijlocul trotuarului :) )

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF