Restricţii de trafic pe Bulevardul Carol I, tronsonul cuprins între intersecţia cu Siretului şi podul de la Lunca Cornului

Categorie: Administratie publica 11 august 2014

Circulaţia rutieră va fi închisă pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Siretului şi podul de la Lunca Cornului, în perioada 13-14 august 2014. Primăria Câmpina a luat această decizie pentru că, în zilele menţionate, în această zonă se vor desfăşura lucrări de reparaţii la carosabil. Practic, drumul s-a rupt spre Lunca Cornului, iar ruptura s-a accentuat din cauza ploilor abundente din ultima perioadă.
Primăria Câmpina face apel la conducătorii auto să respecte restricţiile de circulaţie şi să utilizeze trasee alternative, precum Calea Dacia sau Strada Podului. Termenul de execuţie al acestor lucrări este de trei luni, începând cu 7 august, iar pe parcursul desfăşurării lucrărilor se impun astfel de restricţii ale circulaţiei în zonă. Lucrările sunt executate de societatea Cast Băneşti. Administraţia locală cere scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zona afectată pentru unele inconveniente inevitabile.

4 comentarii to “Restricţii de trafic pe Bulevardul Carol I, tronsonul cuprins între intersecţia cu Siretului şi podul de la Lunca Cornului”


 1. razvan spune:

  Cam tot orasul este o mare restrictie. Nu le este rusine? Pe centru e restrictie , la iesirea din oras e restrictie peste tot numai restrictii. Astept o restrictie si la ghiseul de taxe si impozite. Si apropos iar firma CAST? Adica daca nu au reusit cu centru poate reusesc cu periferia . Bafta la distrus asta asa ca sa nu uitam ca traim in Romania

  RăspundeRăspunde
 2. Tache spune:

  De la un timp numai Cast lu Palada construieste.Inainte era Cam lu Mihart,acum altii la malai

  RăspundeRăspunde
 3. ionel spune:

  Pe strada Plevnei este cam aceiasi problema. Primaria se face ca nu o vede. Probabil ca sa nu mai restrictioneze un drum din oras.

  RăspundeRăspunde
 4. Vasile spune:

  Restrictii peste tot…Lucrari incepute dar nefinalizate…Asa se conduce un oras d-le primar?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF