Ziua comunei Poiana Câmpina – sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Categorie: Eveniment 16 august 2014

Cupluri Nunta de aur 1 Ziua comunei Poiana Câmpina  sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicieMomentul în care pe scena din centrul localităţii Poiana Câmpina au urcat cuplurile care în acest an sărbătoresc “Nunta de aur” a fost, fără îndoială, unul foarte emoţionant. Poate chiar cel mai emoţionant moment al zilei. 11 familii din Poiana împlinesc în acest an 50 de ani de căsnicie, iar administraţia locală a dorit să felicite aceste cupluri pentru longevitate, pentru că au fost alături la bine şi la greu timp de 50 de ani, trecând împreună peste greutăţile vieţii, “pentru că sunteţi oamenii care au construit Poiana şi rămâneţi un exemplu pentru noi toţi”, după cum a spus primarul Alin Moldoveanu. De altfel, primarul comunei a fost mai emoţionat chiar şi decât sărbătoriţii, plângând de-a binelea în momentul în care pe scenă a urcat fosta sa dirigintă, doamna Aurelia Păun (împreună cu soţul).
Familiile sărbătorite, pe care le vom menţiona în continuare, au primit diplome, flori şi cadouri din partea administraţiei locale: Elena şi Ion Tocitu, Zamfira şi Aurelian Panac, Maria şi Adolf Schley, Floarea şi Ion Moraru, Maria şi Alexandru Popescu, Floarea şi Constantin Oprea, Maria şi Valerică Drăgulescu, Emilia şi Ion Stoian, Marilena şi Cornel Alexandru, Aurelia şi Ion Păun, Elena şi Ion Stăncescu.
Cupluri Nunta de aur 2 Ziua comunei Poiana Câmpina  sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie Cupluri Nunta de aur 3 Ziua comunei Poiana Câmpina  sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie Cupluri Nunta de aur 4 Ziua comunei Poiana Câmpina  sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie Cupluri Nunta de aur 5 Ziua comunei Poiana Câmpina  sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie

un comentariu to “Ziua comunei Poiana Câmpina – sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie”


 1. O initiativa laudabila, sa o tina tot asa in continuare, cu proiecte bune pentru localitate si oameni.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF