Am scăpat de coşmarul din centrul Câmpinei. Bulevardul Carol I a fost redat circulaţiei

Categorie: Administratie publica 4 septembrie 2014

Bd Carol 1 Am scăpat de coşmarul din centrul Câmpinei. Bulevardul Carol I a fost redat circulaţieiÎn urmă cu exact 3 luni, pe 4 iunie 2014, la Câmpina începea lucrarea de canalizare de pe Bulevardul Carol I, tronsonul cuprins între intersecţia cu Strada Toma Ionescu şi intersecţia cu Schelelor. O lucrare cu fonduri europene, derulată prin Consiliul Judeţean şi HidroPrahova şi executată de societatea Concivic Slobozia. Probabil că nimeni nu şi-a imaginat, în momentul respectiv, ce avea să urmeze. Şi oricum, ar fi fost cu mult peste imaginaţia noastră. Au fost trei luni grele, de coşmar, pentru locuitori, pentru agenţii economici din zonă, chiar şi pentru administraţia locală. O situaţie fără precedent la Câmpina şi să sperăm că nu vom mai avea parte de aşa ceva, indiferent unde se vor mai executa lucrări şi indiferent de tipul acestora. Nu mai reluăm acum toate problemele şi incidentele apărute la lucrarea de pe Carol I, sunt prea proaspete în mintea noastră, a tuturor, pentru a trebui reamintite. Şi, în mod cert, nu le vom uita multă vreme de acum înainte. Coşmarul s-a terminat, de ieri se circulă normal pe Carol I. După finalizarea lucrării de canalizare şi a celei de schimbare a conductei de apă (realizată în paralel de HidroPrahova), societatea Cast Băneşti a refăcut carosabilul şi trotuarele şi a realizat marcajele rutiere.
Bd Carol 3 Am scăpat de coşmarul din centrul Câmpinei. Bulevardul Carol I a fost redat circulaţiei Bd Carol 2 Am scăpat de coşmarul din centrul Câmpinei. Bulevardul Carol I a fost redat circulaţiei Bd Carol 4 Am scăpat de coşmarul din centrul Câmpinei. Bulevardul Carol I a fost redat circulaţiei

5 comentarii to “Am scăpat de coşmarul din centrul Câmpinei. Bulevardul Carol I a fost redat circulaţiei”


 1. Feraru Ion spune:

  Imi place, cu obs. ca alveolele pt. replantat copacii sunt cam pline cu beton, si unde mai va incapea pamantul din care sa-si traga seva pomii ?
  Cand va continua asfaltarea pe B-dul N Balcescu ?
  Obs. ca la sensul giro de la troita se cam deviaza circulatia !
  Ce belele vor mai fi cu Lucrarile de pe Calea Doftanei !
  O zi mai buna !

  RăspundeRăspunde
 2. Elvis Arghir spune:

  Urmeaza altele si mai si ….. . Ani la randul am vorbit degeaba, se vede ca timpul imi da dreptate . Urmeaza bataia de joc de pe Campinita , care va tine toata iarna pana in primavara, apoi Calea Doftanei tot anul viitor . Apoi majorarea pretului la canalizare si apa cu 50% pentru dejectiile gazduite in conditii europene . Atentie prostia si nepasarea unora le vom plati toti. Noroc cu Primarul care nu le permite sa sparga decat cand termina o strada ca altfel va fi mai rau ca in Ucraina . Oricum propun ca la iarna sa gazduim la Campina razboiul din Ucraina ,deoarece avem transeele gata sapate .

  RăspundeRăspunde
 3. bebe spune:

  Despre problemele pe care le-au intampinat firmele de transport persoane (combustibil consumat in plus,imposibilitatea de a se incadra in grafic) nu sufla nimeni o vorba….alte probleme preocupa pe toata lumea…

  RăspundeRăspunde
 4. popeanga spune:

  calitatea asfaltului e jenanta. denivelari cat cuprinde, foarte prost lucrat.

  RăspundeRăspunde
 5. Mihai spune:

  Daca ar racorda si stalpii de electricitate la retea ar fi minunat. Apreciez ca totusi au fost remontati…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF