Oricare dintre noi putea fi în locul lor!

Categorie: Social 30 septembrie 2014

Protest in negru 1 Oricare dintre noi putea fi în locul lor!Acest gând cutremurător, alăturat revoltei şi durerii sufleteşti, i-a făcut pe câmpineni să răspundă iniţiativei salariaţilor de la societatea Neptun şi să participe la „protestul în negru” organizat în această seară în centrul municipiului. Aproape 2.000 de oameni au fost acolo pentru a-i plânge pe cei cinci câmpineni ucişi sâmbătă pe DN1, pentru a aprinde o lumânare, pentru a pune o floare lângă pozele lor, dar şi pentru a protesta faţă de nepăsarea autorităţilor cu privire la măsurile de siguranţă care ar trebui luate pe „şoseaua morţii”. Separatoare de sens şi sensuri giratorii în intersecţiile importante, în intersecţiile dificile, cum ar fi cele de la Floreşti sau Băneşti – acestea sunt solicitările celor care au participat la „protestul în negru”. Sunt măsuri normale de prevenţie, de salvare a unor vieţi nevinovate. Câmpinenii nici nu mai cer autostradă, deşi şi-o doresc foarte mult. Câmpinenii au ajuns să ceară nişte separatoare de sens pe DN1, un drum presărat cu mii de victime printre care zeci de oameni din Câmpina. O fi prea mult?

Protest in negru 3 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 5 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 6 Oricare dintre noi putea fi în locul lor!

Este destul de greu de descris atmosfera din această seară, din centrul municipiului. O atmosferă grea, încărcată, oameni în negru cu lacrimi în ochi, membri ai familiilor celor cinci nevinovaţi care au murit sâmbătă pe DN1, prieteni, colegi, copii cu flori şi cu tricouri pe care se afla poza lui Edi Cioroba – băieţelul de 11 ani plecat atât de devreme dintre noi. De fapt, toţi cinci au plecat mult prea devreme şi toţi cinci au fost plânşi astăzi în Câmpina de cunoscuţi şi necunoscuţi. Despre fiecare dintre ei a vorbit o fetiţă. A scris câteva rânduri şi le-a citit în faţa celor prezenţi la protest. Despre Robert, Florin, Eduard, Nicoleta şi Elena. Plângea fetiţa, plângeau mulţi dintre cei prezenţi, oameni în negru, cu flori albe în mână. Câmpineni.
Protest in negru 2 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 4 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 7 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 8 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 9 Oricare dintre noi putea fi în locul lor! Protest in negru 10 Oricare dintre noi putea fi în locul lor!

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF