Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la “Ceaiul de la ora 5″

Categorie: Social 29 septembrie 2014

Ceai Poiana 1 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5În urmă cu exact doi ani, la Poiana Câmpina se organiza pentru prima dată „Ceaiul de la ora 5”, o acţiune destinată în special pensionarilor din localitate şi despre care primarul Alin Moldoveanu spunea că va intra în tradiţia comunei. Ieri, în Parcul Triumf din Poiana a avut loc o nouă ediţie a „Ceaiului de la ora 5”, a patra din 2012 încoace. Şi ca de fiecare dată, la „Ceai” au venit nu numai pensionari, ci şi locuitori mult mai tineri, împreună cu copiii lor. „Am gândit această acţiune, încă de la început, pentru pensionari, pentru ca ei să se simtă bine, să socializeze, să asculte muzică, să mai uite de problemele de zi cu zi. Mă bucur că de fiecare dată acţiunea a avut succes, că pe lângă pensionari au participat mulţi locuitori ai comunei, de toate vârstele şi că au înţeles cu toţii că e bine ca, din când în când, să petrecem împreună câteva ore liniştite”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu. Toţi cei prezenţi la „Ceaiul de la ora 5” au fost serviţi cu… ceai, bomboane, cozonac şi vin fiert de către reprezentanţii Primăriei Poiana. Nu au lipsit momentele artistice, susţinute de această dată de copiii de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina, dar şi de alţi mici artişti din localităţile vecine.
Ceai Poiana 2 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 3 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 4 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 5 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 6 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 7 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 8 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5 Ceai Poiana 9 Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la Ceaiul de la ora 5

2 comentarii to “Pensionarii din Poiana, invitaţi din nou la “Ceaiul de la ora 5″”


 1. vlad spune:

  hm,pomana electorala…

  RăspundeRăspunde
 2. Vasile spune:

  Eu nu percep aceasta actiune drept” pomana electorala”Ci o actiune binevenita si initiata de primar pentru a cunoaste pulsul comunei.Cred ca nici nu a costat prea mult micile atentii.Era bine cand fostul primar nu facea nimic?Fara sa fiu adeptul PDL-ului(sunt chiar adversar al acestuia)apreciez omul Alin Moldoveanu.In rest, alte comentarii sunt de prisos.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF