Scările de pe Strada Plevnei au intrat în reparaţii capitale

Categorie: Administratie publica 26 septembrie 2014

Reparatii scari Plevnei 1 Scările de pe Strada Plevnei au intrat în reparaţii capitaleAm scris de mai multe ori despre scările de pe Strada Plevnei, un mic simbol al Câmpinei devenit ruină. Scări circulate chiar şi în stadiul avansat de degradare în care ajunseseră de ani de zile. Apoi, luna trecută a apărut o veste bună: Consiliul Local a aprobat, în urma unei rectificări bugetare, banii pentru repararea scărilor de pe Plevnei. Ei bine, ieri, au început lucrările efective.
De lucrările de reparaţii se ocupă firma Ascon SRL Câmpina, iar costurile totale sunt de aproximativ 64.445 lei, fără TVA. Termenul de execuţie a lucrării – 30 de zile.
Reparatii scari Plevnei 2 Scările de pe Strada Plevnei au intrat în reparaţii capitale

4 comentarii to “Scările de pe Strada Plevnei au intrat în reparaţii capitale”


 1. Vasile spune:

  In sfarsit,a aparut o alta firma fata de cele arhicunoscute.Sa speram ca lucrarile vor fi de calitate si finalizate la termenul stabilit.In rest sa ne rugam a nu veni iarna prea devreme…

  RăspundeRăspunde
 2. eufrosina spune:

  dar cu parcul de la fabrica de ciorapi ,ce se mai aude????

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Deocamdata, lucrarile sunt sistate. Stiti ca in timpul sapaturilor, in doua zone unde s-a intervenit, a fost gasita munitie de razboi. Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta a anuntat Primaria Campina ca nu dispune de detector cu raze X pentru depistarea obiectelor metalice si a recomandat administratiei locale sa apeleze la o firma specializate. Pana se va rezolva aceasta problema, lucrarea este sistata.

  RăspundeRăspunde
 4. Petre spune:

  Ce firma noua visați , este vorba de Ascon SRL firma lui Haseganu, el si Chirobocea, doua roabe si-un târnăcop , are contracte numai cu Primăria Câmpina , partea mai nasoala este sa vedem cât vor rezista dacă le face Haseganu.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF